Ενωμένο… δυνατό!

Του Γιώργου Κογκαλίδη 18/01/2011 (00:31) Το Περιστέρι έχει τόσο μεγάλες δυνατότητες, που θα αρκούσε ένα μικρό μέρος για να πρωταγωνιστεί σταθερά στο πρωτάθλημα της Α1 κατ
Ενωμένο… δυνατό!
Του Γιώργου Κογκαλίδη
18/01/2011 (00:31)

Ο Γιώργος ΣπανόςΤο Περιστέρι έχει τόσο μεγάλες δυνατότητες, που θα αρκούσε ένα μικρό μέρος για να πρωταγωνιστεί σταθερά στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Μιλάμε για έναν τεράστιο δήμο, για έναν δήμο που από μόνος του αναδεικνύει βουλευτές (και όχι μόνο), με μεγάλες επιχειρήσεις και ακόμα μεγαλύτερες προσωπικότητες.
Αν το Περιστέρι είναι ενωμένο δεν θα αντιμετωπίσει ποτέ κανένα πρόβλημα. Κι αν μιλάμε για το αθλητικό μέρος, τότε ο… μεγάλος αδερφός του ΓΣΠ δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Ατρόμητο.

Το μπασκετικό κομμάτι έστρεψε το βλέμμα του προς το ποδοσφαιρικό μέρος της πόλης. Σε μια δύσκολη στιγμή το Περιστέρι μόνο ενωμένο μπορεί να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση και κατά πώς φαίνεται ο δίαυλος είναι ανοιχτός.

Ο Γιώργος Σπανός φέρεται (γράφτηκε και στον τοπικό Τύπο) έτοιμος να συνδράμει, προκειμένου να βγει το Περιστέρι από τη στενωπό, που συνολικά περνά ο χώρος. Ο διοικητικός ηγέτης του Ατρόμητου έχει πολύ θετική διάθεση και -φυσικά- έχει και τη δυνατότητα να συμβάλλει στην προσπάθεια που γίνεται για να βγει χωρίς παθητικό η χρονιά.

Δεν είναι τόσο η οικονομική ενίσχυση, όσο το ισχυρό μήνυμα που θα περάσει από αυτή την κίνηση. Το Περιστέρι μπορεί να έχει επάρκεια για χρόνια, αρκεί δημοτική αρχή, αθλητικοί και οικονομικοί παράγοντες, να κινηθούν σε παράλληλες γραμμές, με κοινή αφετηρία και κοινό στόχο.

Μπορεί άμεσα η "συνδρομή" Σπανού να είναι εξόχως σημαντική, όμως το σημαντικότερο είναι πως ΓΣΠ και Ατρόμητος είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος και αυτό πλέον δεν το αντιλαμβάνονται μόνο οι Fentagin, αλλά και οι παράγοντες της πόλης.

Ένα μικρό βήμα για τον ΓΣΠ, ένα μεγάλο άλμα για το Περιστέρι
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο