Νευρική κρίση

Του Γιώργου Κογκαλίδη 29/01/2011 (21:12) Τόσο καιρό το αγωνιστικό τμήμα στο Περιστέρι φυλούσε ως επτασφράγιστο μυστικό την κακή οικονομική κατάσταση της ομάδας. Κάποια σ
Νευρική κρίση
Του Γιώργου Κογκαλίδη
29/01/2011 (21:12)

Τόσο καιρό το αγωνιστικό τμήμα στο Περιστέρι φυλούσε ως επτασφράγιστο μυστικό την κακή οικονομική κατάσταση της ομάδας. Κάποια σκόρπια λόγια κυκλοφορούσαν δεξιά και αριστερά, αλλά κανείς δεν ήξερε το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. Πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει, το Περιστέρι βρίσκεται στα πρόθυρα οικονομικού κραχ και νευρικής κρίσης και εντός των επόμενων ωρών ή ημερών εκφράζονται φόβοι για αποχώρηση Αμερικάνων παικτών.  

Ποια ήταν όμως η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει; Τα μέλη της αποστολής πλήρωσαν ρεφενέ τη διαμονή τους στην Καβάλα. Δείγμα του ότι όχι μόνο δεν υπάρχουν χρήματα, αλλά δεν υπάρχει και ενδιαφέρον.  

Αυτό από μόνο του, αν και ακούγεται κωμικό στην Ελλάδα του 2011, δεν φτάνει για να προκαλέσει το… τσουνάμι που έρχεται. Προστέθηκε όμως, σε μια σειρά από σοβαρά οικονομικά προβλήματα, όπως για παράδειγμα σπίτια χωρίς πετρέλαιο και θέρμανση, απλήρωτοι μισθοί επιβίωσης, αλλά και υπερβολικές απαιτήσεις χωρίς ανάλογη προσφορά από την πλευρά των παραγόντων.  

Με εξαίρεση τον Λούμπι, ο οποίος για την ώρα συλλέγει εμπειρίες, φτιάχνει το όνομά του, ενδεχομένως και τον Βρκιτς που δεν έχει προλάβει να μπει στο καρνέ των απλήρωτων παικτών οι υπόλοιποι ξένοι σκέφτονται πολύ σοβαρά να εγκαταλείψουν την ομάδα και ήδη έχουν βάλει τους εκπροσώπους τους να αναζητήσουν άλλο τόπο για να βγάλουν το μεροκάματό τους.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο