"Προσβάλλει την προσπάθειά μου"

29/01/2011 (21:38) Ο Δημήτρης Παπανικολάου αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την Καβάλα, αλλά δεν δίστασε να εκφράσει και το παράπονό του για τη διαιτησία. "Σε αυτό το πρω
29/01/2011 (21:38)

Ο Δημήτρης Παπανικολάου αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την Καβάλα, αλλά δεν δίστασε να εκφράσει και το παράπονό του για τη διαιτησία. "Σε αυτό το πρωτάθλημα βλέπουμε από την τρίτη ομάδα και κάτω κανείς δεν έχει σωθεί και αυτό σημαίνει ότι στο τέλος σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι ισοβαθμίες" είπε αρχικά ο παίκτης του Περιστερίου και συνέχισε: "Σε μια φάση θα ήθελα να σταθώ, η οποία όμως τονίζω δεν έκρινε το παιχνίδι. Ένας νέος διαιτητής σε εσκεμμένο φάουλ πάνω μου, διάβασα τα χείλη παλιού διαιτητή που πέρασε δίπλα του και του είπε δώσε δύο βολές μόνο και το έκανε.  

Αυτό προσβάλει την προσπάθεια μου. Δεν σημαίνει ότι έπαιξε ρόλο η φάση στην έκβαση του αγώνα. Όπως, όμως, βλέπουμε εμείς φάσεις για λάθη μας, το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι διαιτητές".  

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε: "Είχαμε πολλά προβλήματα δεν καταφέραμε να έχουμε ρυθμό που έπρεπε. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να "κλέψουμε" το παιχνίδι αλλά, δεν τα καταφέραμε".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο