"Θα βρούμε λύση"

Των Γιώργου Κογκαλίδη - Γιώργου Νικολάου 09/02/2011 (15:12) Ήταν 31/05/2009, όταν το basketblog.gr έφερε στο προσκήνιο το άλυτο πρόβλημα Λάσα. Τότε, όταν το Περιστέρι επέστρεψε στην Α1...
Των Γιώργου Κογκαλίδη - Γιώργου Νικολάου
09/02/2011 (15:12)

Ήταν 31/05/2009, όταν το basketblog.gr έφερε στο προσκήνιο το άλυτο πρόβλημα Λάσα. Τότε, όταν το Περιστέρι επέστρεψε στην Α1, γράψαμε "τους κυνηγά με Λάσα", αλλά από τότε πέρασε 1.5 χρόνος και ο Ισπανός δεν έκανε την παραμικρή κίνηση. Άλλαξε κάτι; Επί της ουσίας όχι, αν εξαιρέσει κανείς ότι ο καιρός περνά και χρήματα δεν μπαίνουν στον λογαριασμό του πρώην παίκτη του Περιστερίου.
Εσχάτως επανήρθε (γιατί άραγε;) στο προσκήνιο ο Λάσα. Υποχρέωσή μας ήταν να αναζητήσουμε τον δικηγόρο του πρώην παίκτη, προκειμένου να μάθουμε τί προτίθεται να πράξει.

Ο κ. Σωκράτης Λαμπρόπουλος δεν άφησε περιθώρια για παρερμηνεία. "Στόχος του Λάσα δεν είναι να "στραγγαλίσει" το Περιστέρι. Δεν τίθεται θέμα κατάσχεσης. Ο Λάσα δέχεται να βρεθεί συμβιβαστική λύση και να πάρει τα χρήματα του σε πολλές δόσεις. Περιμέναμε αρκετό καιρό, καθώς ελπίζαμε να βρεθεί μία λύση δίχως να προκαλέσουμε πρόβλημα στο Περιστέρι" μας είπε ο έγκριτος νομικός και συμπλήρωσε:

"Ήταν καλόπιστη η επιλογή μας, καθώς οι διοικούντες το Περιστέρι αναζητούσαν χρήματα και δεν θέλαμε να φτάσουμε στα άκρα. Και τώρα, όμως, θέλω να πω -επειδή λέγονται διάφορα- ότι πρόθεση μας είναι να βρούμε λύση. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει μία συνάντηση και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

Πρόβλημα (διαχρονικό και άλυτο) μεν, όχι όμως λόγος για… πανικό. Και σίγουρα, όχι τώρα...
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο