Η ζωή κάνει κύκλους

Του Γιώργου Κογκαλίδη 10/02/2011 (14:15)   Καμιά φορά τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα φανταζόμαστε. Ο Δημήτρης Παπανικολάου ήταν μεταξύ των παικτών που πρωτοστάτησαν (ανα...
Η ζωή κάνει κύκλους
Του Γιώργου Κογκαλίδη
10/02/2011 (14:15)
 
Καμιά φορά τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα φανταζόμαστε. Ο Δημήτρης Παπανικολάου ήταν μεταξύ των παικτών που πρωτοστάτησαν (αναμφίβολα, ήταν δικαίωμά του) για να μην γίνει η απεργία στο ξεκίνημα της χρονιάς. Είχε τους λόγους του, τους οποίους εξήγησε στο Δ.Σ. του ΠΣΑΚ και ήταν (μαζί με τους συμπαίκτες τους) από τους πρώτους που "έσπασαν" την απεργία.

Να, όμως, που λίγους μήνες μετά, υποχρεώνεται και αυτός και οι υπόλοιποι, να κάνουν αυτό για το οποίο διαφωνούσαν: αποχή από τις υποχρεώσεις τους.

Η διαφορά είναι πως στη μία περίπτωση μοιάζει να ενδιαφέρονται (κι αυτό δεν είναι επιλήψιμο) μόνο για το ατομικό τους συμφέρον, ενώ στην άλλη υπάρχει μεγαλύτερος αλτρουισμός, αλλά και πίεση.

Έχουν περάσει μήνες από τότε που ο ΠΣΑΚ έδωσε άνιση μάχη, από τότε που η απεργοί έβγαιναν "σηκωτοί" από τα ΜΑΤ, έχει αλλάξει το Δ.Σ. του συνδέσμου (κι έχει γίνει εμφανώς πιο... άτονο), αλλά τα προβλήματα παραμένουν άλυτα και διαρκώς διογκώνονται, οι παίκτες όχι μόνο δεν βρίσκουν το δίκιο τους, αλλά μοιάζουν να διεκδικούν ο καθένας για την… πάρτη του τα δικαιώματά τους.

Ενδεχομένως τώρα, να αντιλαμβάνονται αυτά που εμείς γράφαμε τότε, όταν υποστηρίζαμε ότι το Περιστέρι (και λόγω… καταγωγής) ΟΦΕΙΛΕ να πρωτοστατεί στην απεργία
.

Τότε δεν το έπραξαν. Πίστεψαν, προφανώς, λόγια παχιά και υποσχέσεις (όχι από τη διοίκηση του συλλόγου). Τώρα, απλά κάνουν αυτό που είχαν αρνηθεί (με πείσμα). Και το κάνουν σε λάθος χρόνο, με λάθος τρόπο.

Εμείς, πάλι μαζί τους είμαστε. Πιστοί στο δόγμα πως μοναδικός χαμένος αγώνας, είναι αυτός που δεν δίνεται
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο