"Νικήσαμε δίκαια"

19/02/2011 (21:07) Απόλυτα ευχαριστημένος έμμεινε ο Αργύρης Πεδουλάκης από την απόδοση των παικτών του και τη νίκη επί του Αρη. Σε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε...

19/02/2011 (21:07)

Απόλυτα ευχαριστημένος έμμεινε ο Αργύρης Πεδουλάκης από την απόδοση των παικτών του και τη νίκη επί του Αρη. Σε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε: "Καταρχάς να ευχηθώ στον Αλέκο (σ.σ. Πέτρουλας) να του ζήσει το καινούργιο μέλος της οικογένειας του και εμείς αφιερώνουμε τη νίκη εκεί. Όσον αφορά στον αγώνα, ο Άρης είναι πολύ καλός στο ανοιχτό γήπεδο, ενώ εμείς στο πέντε εναντίων πέντε. Εκεί μας πήγαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε. Ο Άρης προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι, αλλά μας βοήθησαν οι ψηλοί να πάρουμε κάποια εύκολα καλάθια και να νικήσουμε.

Είχαμε καλύτερα σχήματα και επιλογές, οι ασίστ και τα λάθη που έχουμε λιγότερα δείχνουν την υπεροχή μας. Νομίζω ότι νικήσαμε δίκαια. Ο Άρης με την αλλαγή του προπονητή θα βελτιωθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα βρει τον δρόμο του έχει καλό υλικό".

Από την μεριά του ο Αλέκος Πέτρουλας, σημείωσε: "Θα αφιερώσω τη νίκη στον γιό μου που πριν δύο μέρες ήρθε στη οικογένεια. Στα του αγώνα, ξέραμε ότι ο Άρης θα ήταν συγκεντρωμένος και θα παίξει καλά. Έμείς από την πλευρά μας θέλαμε να παίξουμε δυνατά, πιο ομαδικά, κάτι που φαίνεται και από τις 18 ασίστ.

Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του Αρη, τα καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Πιστεύω ότι ο Άρης θα έχει μία καλύτερη συνέχεια και εμείς ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Η κάθε ομάδα να κερδίσει οποιονδήποτε, εκτός από τους δύο μεγάλους και όλα είναι ανοιχτά".

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο