"Συνδιοργανωτές με την ΕΟΚ"

Του Γιάννη Ευδαίμων 10/01/2011 (17:13)   Η πληρωμή των διαιτητών από την Ολυμπιάδα, λόγω του ότι είναι ΚΑΕ και δεν υπόκειται στις διατάξεις των υπόλοιπων σωματείων, αποτε...

Του Γιάννη Ευδαίμων
10/01/2011 (17:13)  

Η πληρωμή των διαιτητών από την Ολυμπιάδα, λόγω του ότι είναι ΚΑΕ και δεν υπόκειται στις διατάξεις των υπόλοιπων σωματείων, αποτελεί το νέο σημείο τριβής, ανάμεσα στην Πατρινή ομάδα και την Ομοσπονδία. Οι "πορτοκαλί" καταβάλουν, μετά από κάθε εντός έδρας αγώνα τους, το σχετικό αντίτιμο στους ρέφερι, όμως δεν παίρνουν τα σχετικά παραστατικά για να δείξουν στην εφορία τα έξοδα της εταιρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η ΕΟΚ και η ΚΕΔ προχώρησαν σε καταγγελία στον αθλητικό δικαστή, αναφέροντας ότι η ΚΑΕ Ολυμπιάδα δεν καταβάλει όλο το αντίτιμο στους διαιτητές και ζητούν να υπάρξουν κυρώσεις. Το όλο θέμα έχει προκαλέσει τον έντονο εκνευρισμό της διοίκησης των Πατρινών και χαρακτηριστικές είναι και καυστικές δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ, Νίκου Μπογονικολού, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τη Νήαρ Ηστ, όπου υπογράμμισε ότι η ομάδα του… συνδιοργανώνει το πρωτάθλημα με την ΕΟΚ:

"Αυτό το φετινό πρωτάθλημα της Α2 είναι ένα διαφορετικό απ΄ όλα τα προηγούμενα. Και αυτό γιατί το οργανώνουν η ΕΟΚ και η ΚΑΕ Ολυμπιάδα, αφού εμείς είμαστε η μοναδική ομάδα που πληρώνει την διαιτησία και όλα τα έξοδα που κάνουμε στις μετακινήσεις μας.   Έχουμε λοιπόν τη τιμή το πρωτάθλημα αυτό να πρέπει να αποκαλείται "Α2 ΚΑΕ Ολυμπιάδα" και μιλάμε για μια παγκόσμια πρωτοτυπία, που αξίζει να μπει και στο βιβλίο… γκίνες", τόνισε  ο ισχυρός άνδρας των "πορτοκαλί" και συμπλήρωσε:

"Πάντως η ΕΟΚ μπορεί να λύσει το δικό της μεγάλο πρόβλημα, αν βρει, γιατί όχι, και άλλους εθελοντές εκτός από εμάς για να συνεισφέρουν και αυτοί οικονομικά για να γίνει το πρωτάθλημα. Λυπάμαι πραγματικά γιατί αυτό είναι κατάντια για το Ελληνικό μπάσκετ".  

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο