Τίμησαν παλιές δόξες

Του Γιάννη Ευδαίμων 02/02/2011 (16:07)   Πολύς κόσμος βρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Α.Ο. Παγκρατίου, η οποία έγινε στο Μετς. Σημαντικότερη στιγμή της
Τίμησαν παλιές δόξες

Του Γιάννη Ευδαίμων
02/02/2011 (16:07)  

Πολύς κόσμος βρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Α.Ο. Παγκρατίου, η οποία έγινε στο Μετς. Σημαντικότερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν οι βραβεύσεις σε μεγάλες δόξες της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, όπως οι Αλέκος Κοντοβουνήσιος και Άρης Ραφτόπουλος, οι οποίοι βρίσκονται πάντα στο πλευρό του αγαπημένου τους Παγκρατίου.

Τα τιμώμενα πρόσωπα, χειροκροτήθηκαν θερμά για την προσφορά τους στον σύλλογο, ενώ δυναμικό παρών έδωσε και ο Δήμος Αθηναίων με την παρουσία του Αντιδήμαρχου κ. Γιώργου Αναγνωστόπουλου και του Παγκρατιώτη δημοτικού συμβούλου και πρώην αθλητή του συλλόγου κ. Γιώργου Παπανδρέου οι οποίοι απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό. Παρών έδωσαν επίσης από τον χώρο της διαιτησίας καλαθοσφαίρισης ο κ. Θόδωρος Βιδάλης και ο κ. Γιώργος Ορφανός, η Αντιδήμαρχος Βύρωνα κα Ιουλία Κιούπη και εκπρόσωποι των χορηγών εταιριών.

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο