Στα… μαχαίρια

Του Γιάννη Ευδαίμων 25/02/2011 (19:59) Η κόντρα ανάμεσα στην Ολυμπιάδα Πατρών και την ΕΟΚ καλά κρατεί. Οι "πορτοκαλί" θα παίξουν για δεύτερη φορά χωρίς τους φίλους τους, κ
Στα… μαχαίρια

Του Γιάννη Ευδαίμων
25/02/2011 (19:59)

Η κόντρα ανάμεσα στην Ολυμπιάδα Πατρών και την ΕΟΚ καλά κρατεί. Οι "πορτοκαλί" θα παίξουν για δεύτερη φορά χωρίς τους φίλους τους, καθώς η ομοσπονδία αποφάσισε να γίνει ο αγώνας με τον ΚΑΟΔ "κεκλεισμένων" των θυρών, γεγονός που οδήγησε στην έκδοση σκληρής ανακοίνωσης:  

ΚΑΙ Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....  

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας, μας, πως σε ότι αφορά το εντός έδρας αγώνα μας με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ, ο αγώνας θα διεξαχθεί 'κεκλεισμένων των  θυρών', όπως αποφάσισε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

Πλέον η στόχευση της ομάδας μας, είναι απροκάλυπτη, αφού κατά δήλωση της, ο προηγούμενος εντός έδρας αγώνας της ΚΑΕ Ολυμπιάς, έγινε και αυτός 'κεκλεισμένων των θυρών' με την αιτιολογία μίας παράτυπης και παράνομης απόφασης που έτεινε να ερμηνέψει τον κανονισμό του Πρωταθλήματος, η οποία όμως έπρεπε να εφαρμοστεί, εξαιτίας της απαίτησης της τότε φιλοξενούμενης ομάδας να παραλάβει το 30% των εισιτηρίων. 

Και φτάνουμε στο αυριανό παιχνίδι, όπου η φιλοξενούμενη ομάδα της Δράμας, δεν απαίτησε εισιτήρια για τους φιλάθλους της, και παρόλα αυτά, η ΕΟΚ αποφάσισε να εφαρμόσει την προηγούμενη, και επιμένουμε παράνομη απόφαση της, και να στερήσει από τους φίλους της, το δικαίωμα να απολαύσουν δωρεάν ένα ακόμα παιχνίδι της ομάδας μας(λόγω της μη έκδοσης θεωρημένων εισιτηρίων), την ίδια στιγμή που για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η παραπάνω απόφαση θα εφαρμοστεί επιλεκτικά σε έναν από το σύνολο των οκτώ αγώνων, της συγκεκριμένης αγωνιστικής. 

Είναι προφανές, πως και ουσία της παραπάνω απόφασης, και κυρίως ο επιλεκτικός τρόπος εφαρμογής της, επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς μας, περί στοχοποίησης της ΚΑΕ Ολυμπιάς, από την ΕΟΚ,  και πλέον είμαστε πεπεισμένοι πως η παραπάνω στοχοποίηση θα φανεί σε όλα τα επίπεδα, κατά τη διάρκεια όλου του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Ενημερώνουμε, όμως πως η  οικονομική ζημία που προκαλείται στην εταιρία (χορηγοί, διαρκείας, κ.α.), και η καταχαράκωση του εμπορικού της σήματος , δεν θα γίνει ανεκτή, και πλέον η δικαστική οδός είναι η μόνη διέξοδος μας. 

Δεν υιοθετούμε οράματα, ερασιτεχνοποίησης των πρωταθλημάτων Α1 και Α2, που θα βασιλεύει η ανευθυνότητα και η γενική αδιαφάνεια. Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες της ΚΑΕ Ολυμπιάς, δηλώνουν πως ξέρουν να μάχονται εντός και εκτός παρκέ, με γνώμονα πάντα το ευ αγωνίζεσθε και το καλό του αθλήματος. Το μπάσκετ, ανήκει στους παίκτες, προπονητές, διοικούντες ομάδων, και κυρίως στους φίλους του αθλήματος, και μόνο!

ΚΑΕ Ολυμπιάς

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο