"Σημαντικότερο για μας…"

Του Γιώργου Nικολάου 18/02/2011 (15:53) Ο Κώστας Φλεβαράκης χαρακτήρισε "σημαντικότερη" για την ομάδα του την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο τεχνικός του Ηλυσιακού δήλωσε: "Είναι ...
Του Γιώργου Nικολάου
18/02/2011 (15:53)

Ο Κώστας Φλεβαράκης χαρακτήρισε "σημαντικότερη" για την ομάδα του την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο τεχνικός του Ηλυσιακού δήλωσε: "Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι τόσο για εμάς όσο και για την ΑΕΚ. Θεωρώ όμως ότι για τη δική μας ομάδα, είναι σημαντικότερο, λόγω της νίκης και της διαφοράς που πήρε η ΑΕΚ στον πρώτο γύρο αλλά και επειδή τώρα θα είμαστε εμείς γηπεδούχοι.
Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα μεγάλη σε ιστορία αλλά και αξία, που διαθέτει έναν κορμό Ελλήνων παικτών με τεράστια εμπειρία σε αγώνες με πίεση.

 Από την άλλη πλευρά, η ομάδα μας, πλην δύο-τριών έμπειρων παικτών αποτελείται από παίκτες νεαρούς σε ηλικία με ενθουσιασμό. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει φαβορί σε αυτό το παιχνίδι. Για μία ακόμη φορά αν θέλουμε να έχουμε τύχη στην αναμέτρηση θα πρέπει να στηριχτούμε στην ομαδικότητα και την άμυνα μας, τα στοιχεία δηλαδή που μας χαρακτηρίζουν εδώ και καιρό".

Ο Τζίμι Μπάξτερ δήλωσε: "Όλοι μας έχουμε καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς και πρέπει να κερδίσουμε. Θα δώσουμε τα πάντα για να το πετύχουμε".     
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο