Επιβεβαίωση από την ΚΑΕ

Του Γιώργου Νικολάου 28/02/2011 (20:18) To γράψαμε το απόγευμα στο ρεπορτάζ με τίτλο "Κοιτά και το παρόν", όπου αποκαλύψαμε την πρόθεση του Παντελή Γαμπιεράκη για "βελτίωση
Επιβεβαίωση από την ΚΑΕ
Του Γιώργου Νικολάου
28/02/2011 (20:18)

To γράψαμε το απόγευμα στο ρεπορτάζ με τίτλο "Κοιτά και το παρόν", όπου αποκαλύψαμε την πρόθεση του Παντελή Γαμπιεράκη για "βελτίωση της εικόνας της ομάδας". Και επιβεβαιωθήκαμε από την ίδια την... ΚΑΕ Ηλυσιακός. Όπως ανακοινώθηκε -πριν από λίγο- ο Ηλυσιακός αναζητεί παίκτη για να ενισχύσει το ρόστερ. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά δεν έχει εντοπιστεί "κάποια περίπτωση που θα άλλαζε τα δεδομένα". Δίνεται η πληροφορία ότι "περιπτώσεις" έχουν εντοπιστεί, αλλά οπωσδήποτε προέχει η διαρκής επικοινωνία Γαμπιεράκη - Φλεβαράκη να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Και είναι αληθές -σύμφωνα με την ανακοίνωση- ότι η όποια κίνηση εμπεριέχει ρίσκο, καθώς "η ομάδα έχει βρει χημεία" και η όποια "κίνηση θα μπορούσε να προκαλέσει αναταραχή". Η αναγέννηση του Ηρακλή και η πρώτη νίκη της ΑΕΚ έπειτα από 8 αγώνες εσωστρέφειας ήταν η αφορμή για την κινητικότητα, που επικρατεί εσχάτως στα Ιλίσια.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: "Ο Ηλυσιακός συνεχίζει τη μάχη του για την παραμονή της ομάδας στην Α1 και ο Παντελής Γαμπιεράκης είναι αποφασισμένος να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια στην τεχνική ηγεσία. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, έχει δώσει το "οk" στον Κώστα Φλεβαράκη, να προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση ενίσχυσης κρίνει απαραίτητη.

Ο τεχνικός του Ηλυσιακού και οι συνεργάτες του, "χτενίζουν" την αγορά, όμως προς το παρόν δεν έχουν εντοπίσει κάποια περίπτωση, που θα τους έκανε να αλλάξουν τα δεδομένα στο ρόστερ της ομάδας.

Και ειδικά από τη στιγμή που το υπάρχον υλικό έχει βρει χημεία και αποδίδει μπάσκετ υψηλού επιπέδου, η κάθε κίνηση που θα μπορούσε να προκαλέσει "αναταραχή", θα πρέπει να γίνει έπειτα από πολλή σκέψη. Αγωνιστικά, η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις αύριο το πρωί, ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Ίκαρο Καλλιθέας, στα Ιλίσια".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο