LUAVI header ad

Κόροιβος: Πήρε θέση για όλα!

Σε ξεκαθάρισμα όλων των υποθέσεων που έχουν σχέση με αυτήν θέλησε να προβεί, με επίσημη ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Κοροίβου Αμαλιάδας. Οι Ηλείοι τοποθετήθηκαν γ...
Κόροιβος: Πήρε θέση για όλα!

Σε ξεκαθάρισμα όλων των υποθέσεων που έχουν σχέση με αυτήν θέλησε να προβεί, με επίσημη ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Κοροίβου Αμαλιάδας. Οι Ηλείοι τοποθετήθηκαν για όλα τα ζητήματα που την απασχολούν τις τελευταίες ημέρες, και δη τα πιο «φλέγοντας», όπως τη σύσταση της ως νέα ΚΑΕ, ή τις αποχωρήσεις των Καρύδα και Νοέα.

Αναλυτικότερα η εν λόγω ανακοίνωση:

«Η διοικούσα επιτροπή της υπό σύσταση ΚΑΕ Κόροιβος, θέλοντας την πλήρη και υπεύθυνη ενημέρωση των φίλων της ομάδας, πέρα από κακόβουλες πράξεις και κατευθυνόμενες τακτικές που σκοπό έχουν να πλήξουν τον Κόροιβο, στην παρθενική του εμφάνιση στην ελίτ του Ελληνικού μπάσκετ δηλώνει τα παρακάτω:

1. Την χρονική αυτή στιγμή, είμαστε στην διαδικασία της σύστασης της νέας ΚΑΕ. Έχουν ετοιμαστεί όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την κατάθεση του φακέλου στο αρμόδιο τμήμα του υπουργείου ανάπτυξης, κάτι που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

2. Επίσης είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε φάκελο στη επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, παράλληλα με τις παραπάνω ενέργειες.

3. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν και οι αντίστοιχες ανακοινώσεις για τις ημερομηνίες κατάθεσης του μετοχικού κεφαλαίου από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

4. Με ενδιαφέρον τρέχει το πρόγραμμα προτίμησηςαγοράς μετοχών, ώστε η ΚΑΕ να έχει όσο περισσότερους μετόχους μπορεί, ως ομάδα λαϊκής βάσης.

5. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι τα διαδικαστικά θέματα τρέχουν κανονικότατα, παρά την πολυπλοκότητα και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις μιας νεοσύστατης ΚΑΕ.

Αυτή την χρονική στιγμή είναι φυσιολογικό να μην υπάρχει αγωνιστική ομάδα, μια και όλοι οι αθλητές της περυσινής ομάδας, είναι αυτόματα ελεύθεροι. Έτσι προβλέπεται από τους νόμους μέχρι την σύσταση της ΚΑΕ, την εγγραφή της στο ΓΕΜΗ και την απόκτηση του νέου ΑΦΜ.

Σε διάστημα 10-15 ημερών που όλα αυτά θα έχουν ολοκληρωθεί η νέα ΚΑΕ, θα αρχίσει να υπογράφει επαγγελματικά συμβόλαια με τους αθλητές που θα επιλέξει το προπονητικό τιμ, για την νέα σεζόν. Με αυτά τα δεδομένα έχουμε να πούμε τα παρακάτω.

1. Όσον αφορά τους αθλητές Καρύδα, Νοέα και με δεδομένη την πρόθεσή μας να μείνουν στην ομάδα, μετά την σύμφωνη γνώμη και του προπονητή μας, Μαρκόπουλου Χάρη, τους κάναμε συγκεκριμένες προτάσεις τις οποίες αποδέχθηκαν και συνυπέγραψαν με ιδιωτικά συμφωνητικά, έτσι ώστε οι αθλητές να αισθάνονται ασφαλείς, έως την οριστική υπογραφή των συμβολαίων τους.

Για δικούς τους λόγους, επέλεξαν να αποχωρήσουν και να υπογράψουν σε άλλη ομάδα, μή επαγγελματικής κατηγορίας, παρά τις δηλώσεις τους το προηγούμενο διάστημα για το αντίθετο. Από ταιδιωτικά συμφωνητικά δεν προκύπτει νομικά, έννομο συμφέρον για εμάς και δεν το επιδιώξαμε, απλά θέλαμε να ικανοποιήσουμε την απαίτησή τους. Άλλωστε για τον Κόροιβο και την οικογένειά του πάνω απ’ όλα μετράνε οι προθέσεις.

2. Σε λίγες μέρες η ΚΑΕ Κόροιβος θα είναι μια πραγματικότητα για όλους, θα έχει διοίκηση, προπονητικό τιμ, και προσωπικό υποστήριξης.

3. Πρόθεση όλων είναι να χτίσουν μια νέα ομάδα από μηδενική βάση,φέρνοντας στην ομάδα αθλητές επαγγελματίες πάνω απ’ όλα, που θα σέβονται τον νομό και τους ανθρώπους του.

4. Οι φίλοι της ομάδας, πάντα κατανοούσαν τις υγιείς προσπάθειες, πέρα από προσωπικά συμφέροντα και προσωπική προβολή, και τους καλούμε να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες, να συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα που τους έκανε υπερήφανους. Αυτό που κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν “με το έτσι θέλω” μας αδικεί όλους.

Η Διοικούσα Επιτροπή».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο