Φαλέκας ο... τυχερός

Του Νίκου Βαγγέλη 09/01/2011 (16:29) Μέσα σε εορταστικό κλίμα έλαβε χώρα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ανδρικής ομάδας του Ικάρου. Σύσσωμο το αγωνιστικό και διοικη...
Φαλέκας ο... τυχερός
Του Νίκου Βαγγέλη
09/01/2011 (16:29)

Μέσα σε εορταστικό κλίμα έλαβε χώρα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ανδρικής ομάδας του Ικάρου. Σύσσωμο το αγωνιστικό και διοικητικό επιτελείο έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση που για πρώτη φορά βρήκε το σύλλογο της Καλλιθέας να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 και μάλιστα να έχει ήδη πετύχει πέντε νίκες!

"Θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν υγεία το 2011 και να τους υποσχεθώ πως ο Ίκαρος θα παραμείνει πιστός στις αρχές του", είπε στην ομιλία του προς τους παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, ο πρόεδρος Δημήτρης Αγγελόπουλος.Ίκαρος ανέβηκε στην Α1 και δεν παρέκκλινε των αρχών της. Διατηρήσαμε το ίδιο προπονητικό επιτελείο και έξι από τους παίκτες της περσινής ομάδας και στη συνέχεια στελεχώσαμε την ομάδα με προσεκτικές κινήσεις. Κάλλιστα, θα μπορούσαμε να είχαμε προχωρήσει σε μια εκ βάθρων ανανέωση και μετά να προχωρούσαμε σε μια σειρά προσθηκών η διορθωτικών αλλαγών, όπως συχνά συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Προτιμήσαμε να πορευτούμε με ανθρώπους που εμπιστευόμαστε και γνωρίζουμε, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζουμε πως το 2011, παρά τη κρίση που μαστίζει τη χώρα, τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα για το ελληνικό μπάσκετ, που έχει προσφέρει τις περισσότερες και μεγαλύτερες χαρές στον ελληνικό αθλητισμό".

Το φλουρί έπεσε στον... υπαρχηγό Αλέξη Φαλέκα, ο οποίος αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του και κέρδισε το δώρο από τον πρόεδρο Δημήτρη Αγγελόπουλο.

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο