"Είμαι ικανοποιημένος"

Του Φώτη Δουκάκη 15/02/2011 (17:04) Τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Ικάρου έκανε ο Σάβο Τζιγκάνοβιτς: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο έγιναν τ
Του Φώτη Δουκάκη
15/02/2011 (17:04)

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Ικάρου έκανε ο Σάβο Τζιγκάνοβιτς: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο έγιναν τα πράγματα. Τα πάντα συνέβησαν μέσα σε ελάχιστες ώρες. Παρακολουθώ την πορεία του ελληνικού πρωταθλήματος και μόνο καλά ακούω για τη νέα μου ομάδα. Έτσι δεν χρειάστηκε να πώ πολλά για να συμφωνήσω με τους ανθρώπους του Ικάρου.

Ήδη γνώρισα τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή μου και βλέπω ότι υπάρχει ένα όμορφο και οικογενειακό κλίμα. Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιό γρήγορα, ώστα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Ο Άρης Λυκογιάννης, εμφανώς ικανοποιημένος από την προσθήκη του πολύπειρου Μαυροβούνιου, πρόσθεσε: "Ο Τζιγκάνοβιτς θα μας δώσει όγκο και δύναμη μέσα στη ρακέτα, στοιχεία που μας έλειπαν μέχρι τώρα. Είναι ένας έμπειρος παίκτης και ήδη ξεκινάμε τη δουλειά για να ενταχθεί άμεσα στο κλίμα της ομάδας.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο