Καταδικάζουν τα επεισόδια

Του Δημήτρη Τσοπανάκη 12/01/2011 (16:00) Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου την περασμένη Κυριακή εξέδωσαν οι διοικούν
Καταδικάζουν τα επεισόδια
Του Δημήτρη Τσοπανάκη
12/01/2011 (16:00)

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου την περασμένη Κυριακή εξέδωσαν οι διοικούντες το Αιγάλεω, τονίζοντας πως τα γεγονότα αυτά δεν αντιπροσωπεύουν καθόλου το σύνολο των φιλάθλων του "Σίτι".

Η ανακοίνωση
"Το Δ.Σ. του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια της Κυριακής που έγιναν από 2-3 μεμονωμένους οπαδούς στον αγώνα της ομάδος μας με το φίλο σωματείο του ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ. Παράγοντες της ομάδος μας κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες για να αποτρέψουν τα συγκεκριμένα γεγονότα που δεν αντιπροσωπεύουν καθόλου το σύνολο των φιλάθλων μας. Η διοίκηση της ομάδος είναι διατεθειμένη να διαφυλάξει την ηρεμία, το φίλαθλο πνεύμα, τους αθλητές και τις οικογένειες που είναι η πλειοψηφία των μόνιμων φιλάθλων μας.

Η ομάδα μας έχει κάνει την φετινή χρονιά μια τεράστια προσπάθεια αλλαγής ήθους, ύφους και συμπεριφοράς. Έχει συνειδητά την νεανικότερη ομάδα της Β' Εθνικής με παίκτες από τις Ακαδημίες μας. Η Διοίκησή μας είναι αποφασισμένη να διατηρήσει το άριστο κλίμα της ομάδος και θα κάνει τα πάντα για αυτό. Συμπεριφορές σαν τις προχθεσινές δεν γίνονται αποδεκτές. Οι κακοί φίλαθλοι θα αποβληθούν από την Αιγαλιώτικη οικογένεια".

ΤΟ Δ.Σ.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο