"Πιστολιά"

Του Νίκου Δακόλια 02/02/2011 (18:36) Παρά την ήττα σοκ από τον Φίλιππο Βέροιας ο προπονητής του Περάματος, Ντίνος Καλαμπάκος, έχει εμπιστοσύνη στα παιδιά της ομάδας του και...
Του Νίκου Δακόλια
02/02/2011 (18:36)

Παρά την ήττα σοκ από τον Φίλιππο Βέροιας ο προπονητής του Περάματος, Ντίνος Καλαμπάκος, έχει εμπιστοσύνη στα παιδιά της ομάδας του και πιστεύει ότι έχουν την ποιότητα για να επιστρέψουν στις νίκες και να πετύχουν τους στόχους τους.

Σε δηλώσεις του στο basketblog τόνισε: "Για μας αυτό το αποτέλεσμα ήταν μια πιστολιά. Δεν το περιμέναμε. Δεν ήμασταν σοβαροί αντίθετα μάλλον φανήκαμε υπερόπτες και υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Η ομάδα της Βέροιας ήταν πολύ καλή και δίκαια χάσαμε. Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι με την Καλαμαριά. Εκεί θα πάμε πιο υποψιασμένοι και σοβαροί".

Σε ερώτηση που του έγινε περί φημών άσχημης κατάστασης στην ομάδα ξεκαθάρισε:" Έχουμε ότι προβλήματα έχουν και οι άλλες ομάδες. Δεν μας έφταιξε αυτό για την ήττα. Έχουμε παίξει και σε χειρότερες καταστάσεις. Ίσα ίσα που τώρα αρχίζουν και δίνονται κάποια λεφτά στους παίχτες. Όλα μπαίνουν στο δρόμο τους".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο