Παρόν και μέλλον μαζί

Του Νίκου Δακόλια 08/02/2011 (21:00) Παίχτες της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ επισκέφτηκαν σήμερα τις ακαδημίες του συλλόγου και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την νέα φου
Παρόν και μέλλον μαζί
Του Νίκου Δακόλια
08/02/2011 (21:00)

Παίχτες της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ επισκέφτηκαν σήμερα τις ακαδημίες του συλλόγου και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την νέα φουρνιά που θα βγει σε λίγα χρόνια από τα φυτώρια. Οι αθλητές μοιράστηκαν με τους "μπόμπιρες"  μυστικά του μπάσκετ ενώ δεν παρέλειψαν να δώσουν συμβουλές τόσο για το άθλημα όσο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Η επίσκεψη αυτή έγινε υπό την ευλογία της διοίκησης αφού ήταν επιθυμία όλων. Παρόντες σε αυτή την εκδήλωση ήταν οι Τσακιρίδης, Μπάρδας, Παναγάκης και Μούρτος.

Ο υπεύθυνος προπονητής των ακαδημιών, κος Νίκος Γαλυφιανάκης, έκανε δηλώσεις στο περιθώρειο της εκδήλωσης:
"Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε μέσα στα πλαίσια της οργάνωσης του Σωματείου μας. Τα παιδιά έδειξαν ενθουσιασμένα με την παρουσία των παικτών της αντρικής μας ομάδας, γνωρίζοντας πρωτόγνωρες εμπειρίες..Οι αθλητές έπαιξαν ,μίλησαν με τους μικρούς μας αθλητές για το μπάσκετ και όχι μόνο τονίζοντας ότι η θέληση και η προσπάθεια ανταμείβεται.
Το γεγονός αυτό έκλεισε με την υπόσχεση ότι σύντομα θα επαναληφθεί και σε συχνά διαστήματα."

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο