"Για την πάρτη μας"

Του Νίκου Δακόλια 14/02/2011(19:56) "Σε κάθε παιχνίδι ξεπερνάμε τον εαυτό μας". Με αυτή τη φράση ο βοηθός προπονητή της Αναγέννησης Φλόγας, Γιάννης Λίβανος, θέλησε να δείξει...
Του Νίκου Δακόλια
14/02/2011(19:56)

"Σε κάθε παιχνίδι ξεπερνάμε τον εαυτό μας". Με αυτή τη φράση ο βοηθός προπονητή της Αναγέννησης Φλόγας, Γιάννης Λίβανος, θέλησε να δείξει και να τονίσει το πάθος και τη δίψα που έχουν οι παίχτες της ομάδας να καταφέρουν να πετύχουν. Συνέχισε λέγοντας:

"Παρά τα προβλήματα που έχουμε είτε αγωνιστικά είτε οικονομικής φύσης εμείς παίζουμε για την περηφάνια μας. Ούτε για λεφτά ούτε για τίποτα άλλο. Μόνο για την πάρτη μας. Είμαστε σαν μια οικογένεια πλέον. Όσο αντέξουμε. Η Διοίκηση και ο Πρόεδρος κάνουν ότι μπορούν και προσπαθούν να λύσουν όλα τα θέματα γύρω από την ομάδα. Γι’ αυτό και οι παίχτες μας συνεχίζουν.

Σε τέτοιες καταστάσεις προπονητές και παίχτες κάνουν 10 φορές παραπάνω δουλειά απ’ ότι σε νορμάλ συνθήκες".

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια που έκαναν οι παίχτες της ομάδας γυρνώντας ένα παιχνίδι που ήταν μείον 14 πόντους και στην ψυχική δύναμη που έχουν και παίζουν εν μέσω προβλημάτων.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο