Ευχαριστήρια απάντηση απο Δήμου

Του Νίκου Δακόλια 24/02/2011 (14:37) Ευχαριστήρια ανακοίνωση - απάντηση έβγαλε νωρίτερα ο πρώην προπονητής της ομάδας του Αίαντα Ευόσμου, Κώστας Δήμου. Θέλησε με αυτό τον τ...
Ευχαριστήρια απάντηση απο Δήμου
Του Νίκου Δακόλια
24/02/2011 (14:37)

Ευχαριστήρια ανακοίνωση - απάντηση έβγαλε νωρίτερα ο πρώην προπονητής της ομάδας του Αίαντα Ευόσμου, Κώστας Δήμου. Θέλησε με αυτό τον τρόπο να δείξει ότι φεύγει σαν φίλος από την ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Κουλακιώτη Βαγγέλη, Βέτη Σάκη και τους παίκτες τις ομάδος για την άριστη συνεργασία που είχαμε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Είχε δημιουργηθεί ένα άριστο κλίμα που σου έδινε την ευκαιρία να δουλέψεις και να συνεργαστείς με μεγάλη χαρά .

Η ομάδα έχει την ευτυχία, να έχει στις τάξεις της τρεις έμπειρους παίκτες Γυμνόπουλο - Ασημάκη - Γεωργούλα οποίοι είναι πολύ καλοί παίκτές και άριστοι επαγγελματίες και 9 νεαρούς οι οποίοι όλοι τους έχουν το ταλέντο για να κάνουν καριέρα στο μπάσκετ αν συνεχίσουν να δουλεύουν με την ίδια διάθεση και όρεξη.

Εύχομαι στο σύλλογο τους παίκτες και το νέο προπονητή καλή και νικηφόρα πορεία".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο