Από προπονητής... νοσοκόμος

Του Νίκου Βρεττού 31/01/2011 (18:01) Το αποτέλεσμα λίγο έως πολύ αναμενόμενο. Η Ένωση Iλίου κέρδισε εύκολα όπως μαρτυράει και το σκόρ τη Γέρα με 97 - 68. Οι ατυχίες πού είχε όμω
Από προπονητής... νοσοκόμος
Του Νίκου Βρεττού
31/01/2011 (18:01)

Το αποτέλεσμα λίγο έως πολύ αναμενόμενο. Η Ένωση Iλίου κέρδισε εύκολα όπως μαρτυράει και το σκόρ τη Γέρα με 97 - 68. Οι ατυχίες πού είχε όμως η Γέρα σε αυτό τον αγώνα είναι κάτι το οποίο δε συναντάμε πολύ συχνά. Πριν από το παιχνίδι, αυτό που ξέραμε ήταν οι απουσίες λόγω τραυματισμών των Τσολάκη και Σαρήμπαλη ενώ αμφίβολη ήταν η συμμετοχή του Ιμπέζα ο οποίος δεν είχε προπονηθεί όλη την βδομάδα.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όμως η ατυχία τα είχε βάλει για τα καλά με το συγκρότημα του Στέφανου Μαρίνου. Σε μιά φάση στη ρακέτα του Iλίου ο Γιάννης Ζεστός πού έκανε εκείνη την ώρα ντραιβ διαμαρτυρήθηκε μετά το τέλος της για ενοχλήσεις στον ώμο με τους ανθρώπους της ομάδας να εκτιμούν πως ο παίκτης έπαθε λουμπάγκο.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα της Γέρα ήρθε να προστεθεί στη λίστα των τραυματιών και ο Χολέβας ο οποίος συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του Χατζηντάνο με αποτέλεσμα ο πρώτος να καταλήξει στο νοσοκομείο άμεσα με συνολικά 12 ράμματα!

Το κερασάκι στη τούρτα ήρθε να προσθέσει ο Χρύσος ο οποίος αποχώρησε τραυματίας μετά το τέλος του παιχνιδιού. Πλέον στο κομβικό παιχνίδι της Παρασκευής απέναντι στον Ίκαρο, ο τεχνικός της ομάδας καλείται να διαχειριστεί όλους αυτούς τους τραυματισμούς και να γίνει απο προπονητής... νοσοκόμος.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο