"Φωνάζει" ο Φιλαθλητικός

Του Νίκου Δακόλια 03/02/2011 (12:51) Μπορεί το τυπικό μέρος του ντέρμπι μεταξύ του Φιλαθλητικού με το Ηράκλειο να έχει τελειώσει, αλλά οι… φωνές κρατούν ακόμα. Οι άνθρωπο
Του Νίκου Δακόλια
03/02/2011 (12:51)

Μπορεί το τυπικό μέρος του ντέρμπι μεταξύ του Φιλαθλητικού με το Ηράκλειο να έχει τελειώσει, αλλά οι… φωνές κρατούν ακόμα. Οι άνθρωποι των γηπεδούχων είχαν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης και μάλιστα έστειλαν επιστολή στην ΚΕΔ μαζί με το DVD του αγώνα προκειμένου να εξεταστεί από τους αρμόδιους.
Αναλυτικά η επιστολή:

"Κύριοι,
Σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή διαμαρτυρίας για την διαιτησία του αγώνα ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ και το DVD προκειμένου να τα εξετάσετε και να καταλογίσετε ευθύνες όπου υπάρχουν.  

Σαν Διοίκηση φροντίσαμε να τελεστεί ο αγώνας κάτω από άψογες συνθήκες, και θεωρούμε ότι το καταφέραμε τόσο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού όσο και κατά την αποχώρηση των διαιτητών όπου δεν συνέβη το παραμικρό, προτιμήσαμε να ξεσπάσουν επάνω μας τα παράπονα για τις εχθρικές διαιτησίες των τελευταίων αγώνων (ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ) των φιλάθλων μας που γέμισαν για άλλη μια φορά το γήπεδο, παρά να εκτονωθούν ως συνήθως στους διαιτητές, άραγε ως πότε;  

Αν εξετάσετε το DVD θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει τελείως διαφορετική αντιμετώπιση στις 2 ομάδες με αποτέλεσμα να έχει αλλοιωθεί η εικόνα του αγώνα. Οι φήμες ότι το δίδυμο δεν ήταν αντάξιο τις κρισιμότητας του παιχνιδιού δυστυχώς επαληθεύτηκαν.  

Φανταστείτε ότι στο γήπεδο βρέθηκαν και 2 εκλεκτά μέλη της επιτροπής σας, τα οποία και μόνο με την παρουσία τους φανταστήκαμε ότι θα εξασφαλιστεί τουλάχιστον η ισονομία και η τήρηση των βασικών κανόνων (βήματα - αντιαθλητικά φάουλ - μεταφορές μπάλας) δυστυχώς ούτε αυτά δεν μπορούσαν να διακρίνουν και ενώ δεν διεκρίνουν τα βασικά, γνώριζαν να σφυρίξουν με διαφορετικά κριτήρια τα φάουλ εναντίων των 2 ομάδων.  

Επίσης σας τονίζουμε ότι στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που ζούμε ο Φιλαθλητικός χρόνια τώρα εφαρμόζει το εναλλακτικό σενάριο της νεανικής αθλητικής ομάδας που παρουσιάζει κατά γενική ομολογία όμορφο μπασκετικό θέαμα, χωρίς αυτοσκοπούς και σκοπιμότητες, σας παρακαλούμε να μας προφυλάξετε από ανίκανους διαιτητές και διαιτητές με μειωμένες αθλητικές ικανότητες (Κιούρκας - Καλογερόπουλος)".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο