Τα προβλήματα συνεχίζονται

Του Νίκου Βρεττού 03/02/2011 (20:03) Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε αναφερθεί στην ατυχία που χτύπησε τη Γέρα στο παιχνίδι απέναντι στην Ένωση Iλίου με ένα ρεσιτάλ τραυματισμ...
Τα προβλήματα συνεχίζονται
Του Νίκου Βρεττού
03/02/2011 (20:03)

Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε αναφερθεί στην ατυχία που χτύπησε τη Γέρα στο παιχνίδι απέναντι στην Ένωση Iλίου με ένα ρεσιτάλ τραυματισμών. Αυτό όμως έμελε να είναι μόνο η αρχή. Την Παρασκευή η Γέρα δίνει ίσως τον πιο καθοριστικό της αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία και άλλο ένα πρόβλημα προστέθηκε στη λίστα τους.

Μια λάθος συνεννόηση, που αν μη τι άλλο δείχνει προχειρότητα, μεταξύ της ομάδας και του καινούριου υπαλλήλου του κλειστού, οδήγησε στο να μην γίνει η καθιερωμένη προπόνηση της.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας από τη Λέσβο προχώρησε στην εξής δήλωση: "Αυτό που έγινε σήμερα είναι κατάντια για το λεσβιακό μπάσκετ". Τελικώς η λύση δόθηκε και όλοι πλέον στο νησί ευελπιστούν πως δεν θα ξαναπροκύψει ξανά παρόμοιο θέμα. Για όλα έφταιγε η λάθος συνεννόηση με τον υπάλληλο του γηπέδου ο οποίος αντί να πάει να ανοίξει τις πύλες του στις 19.00, που ήταν προγραμματισμένη η προπόνηση, πήγε το... πρωί.

Πλέον η ομάδα του Στέφανου Μαρίνου θέλει να συγκεντρωθεί, όσο αυτό είναι δυνατόν, στο αγωνιστικό κομμάτι και στην προετοιμασία, όσο προλαβαίνει, του παιχνιδιού της Παρασκευής.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο