Σε κρίσιμο σταυροδρόμι

Της Λένας Καραλή 09/02/2011 (12:02) Παλεύει για τη σωτηρία της, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Νίκησε τον Ίκαρο Ικαρίας, αλλά το ερώτημα είναι: θα αντέξει ως το τέλος; Ο λόγος γ...
Σε κρίσιμο σταυροδρόμι
Της Λένας Καραλή
09/02/2011 (12:02)

Παλεύει για τη σωτηρία της, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Νίκησε τον Ίκαρο Ικαρίας, αλλά το ερώτημα είναι: θα αντέξει ως το τέλος; Ο λόγος για την ομάδα Παπάδου Γέρας, η οποία δίνει τη μάχη της παραμονής, στον 2ο όμιλο της κατηγορίας, με τους παίκτες να είναι απλήρωτοι εδώ και καιρό και να δίνουν άνιση μάχη.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γέρα, δεν αποτελούν "ξεχωριστό φαινόμενο". Όμως η νησιωτική ομάδα έχει την… ατυχία να πληρώνει ακριβά κάθε μετακίνησή της και οι παίκτες να ζουν μακριά από τα σπίτια τους, με ότι (σε κόστος διαβίωσης) συνεπάγεται αυτό.

Η κατάσταση δεν μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την ομάδα, όμως τώρα -που μπαίνουμε σε κρίσιμο σταυροδρόμι- οι διοικούντες οφείλουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, προκειμένου για το αξιόμαχο, ενόψει των καθοριστικών αγώνων που απομένουν, ώστε η Γέρα να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή στην κατηγορία.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο