"Το μέλλον ανήκει στην νεολαία"

Του Νίκου Δακόλια 14/02/2011 (17:40) Πραγματοποιήθηκε χτες η ετήσια κοπή της πίτας από την ομάδα της Αγίας Παρασκυευής. Παρόντες ήταν όλοι. Η παλιά και η νέα γενιά του σωμα
Του Νίκου Δακόλια
14/02/2011 (17:40)

Πραγματοποιήθηκε χτες η ετήσια κοπή της πίτας από την ομάδα της Αγίας Παρασκυευής. Παρόντες ήταν όλοι. Η παλιά και η νέα γενιά του σωματείου καθώς και πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι μεταξύ των οποίων ήταν ο καταξιωμένος Έλληνας προπονητής,  Βαγγέλης Αλεξανδρής καθώς και ο Αργύρης Καμπούρης πρώην παίκτης και νυν σύμβουλος των υποδομών του Ολυμπιακού. Αμφότεροι βραβεύτηκαν στα πλαίσια της εκδήλωσης, για την προσφορά τους στο μπάσκετ.

Βραβεύτηκαν επίσης οι πρώην Δήμαρχοι κ. Αντώνης Σιδέρης και κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος για την αμέριστη συμπαράσταση τους στις προσπάθειες του συλλόγου μας. Οι διατελέσαντες πρόεδροι του Αθλητικού οργανισμού Αγίας Παρασκευής κα Ελένη Δάβαρη και κ. Γιάννης Μυλωνάκης για τη σημαντική συμβολή τους στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας.Οι φοιτητές αθλητές μας Στέφανος Άρχος και Γιώργος Λωσταράκος για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ.Ο φίλαθλος κ. Διονύσης Βλαχοδημήτρης για την αφοσίωσή του στην Αντρική ομάδος του ΚΑΠ.Πριν από την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις από τα τμήματα υποδομών με τη συμμετοχή όλων των λιλιπούτειων αθλητών. Πρέπει να υπογραμμιστεί ότι ο αριθμός των νέων που αθλούνται στο σωματείο της Αγ. Παρασκευής είναι ιδιαίτερα μεγάλος, κάτι που δείχνει πόσο πολύ ενδιαφέρονται οι άνθρωποι της ομάδας για τον σύλλογο αλλά και το μπάσκετ γενικότερα. Γιατί όπως είπε και ο κ. Αλεξανδρής κατά τη διάρκεια της βράβευσής του "το μέλλον ανήκει στην νεολαία".


Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο