Μάχη μέχρι τέλους

Του Νίκου Δακόλια 14/02/2011 (21:25) Στα Πατήσια κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πανηγυρίζει για την νίκη επί του Παπάδου. Άλλωστε δεν αλλάζει ακόμα τα δεδομένα. Το γεγονός ό...
Μάχη μέχρι τέλους
Του Νίκου Δακόλια
14/02/2011 (21:25)

Στα Πατήσια κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πανηγυρίζει για την νίκη επί του Παπάδου. Άλλωστε δεν αλλάζει ακόμα τα δεδομένα. Το γεγονός ότι η ομάδα ανταποκρίνεται στα παιχνίδια που έχει "σημαδέψει" και είναι ανταγωνιστική φέρνει αισιοδοξία.

Ο Δημήτρης Αποσκίτης και οι παίχτες του κοιτούν μόνο την επόμενη μέρα, παιχνίδι με παιχνίδι. Τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έχουν τρεις νίκες, ενώ στο δεύτερο γύρο μέχρι στιγμής δεν έχουν γνωρίσει ήττα. Ακολουθούν δύο παιχνίδια με Ίκαρο και Ένωση Ιλίου που είναι στα μέτρα της ομάδας και μπορούν να το παλέψουν ώστε να διευρύνουν το σερί τους και να έχουν βάσιμες ελπίδες.

Η ομάδα συνεχίζει με βάση το πρόγραμμα που είχε. Η σωτηρία απέχει για την ώρα αλλά όλοι έχουν δύο πράγματα στο μυαλό τους, να δωσουν το 1000% για να κρατηθούν στην κατηγορία αλλά και αν δεν τα καταφέρουν να πέσουν με ψηλά το κεφάλι με την ηθική ικανοποίηση ότι προσπάθησαν.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο