"Θα επανέλθουμε"

Του Νίκου Δακόλια 17/02/2011 (22:47) "Η ομάδα θα βρει το δρόμο της" δήλωσε κατηγορηματικά ο ηγέτης της ομάδας της Γέρας, Γιάννης Τσολάκης. Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελ...
Του Νίκου Δακόλια
17/02/2011 (22:47)

"Η ομάδα θα βρει το δρόμο της" δήλωσε κατηγορηματικά ο ηγέτης της ομάδας της Γέρας, Γιάννης Τσολάκης. Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα υπήρξε έντονη φημολογία για προβλήματα οικονομικής φύσης και για άσχημο κλίμα στα αποδυτήρια όμως ο 27χρονος παίχτης με δηλώσεις του διέψευσε τις φήμες:

"Από τη στιγμή που τραυματίστηκα και μετά κάπου στράβωσε το αγωνιστικό κομμάτι. Τα παιδιά στην ομάδα δεν έχουν τόση εμπειρία να τραβήξουν όλο το ζόρι μόνοι τους. Προσπαθούν όσο μπορούν και σιγά σιγά η ομάδα θα στρώσει. Σε δύο με τρεις εβδομάδες υπολογίΖω πως θα είμαι σε θέση να ξαναπαίξω και να προσφέρω ξανά ότι μπορώ στην ομάδα."

Όσον αφορά τις φήμες για οικονομικά προβλήματα είπε:"Δεν είχαμε και δεν έχουμε τέτοια θέματα στην ομάδα. Όλα είναι καλά και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου".

Να σημειωθεί ότι ο Τσολάκης ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό (ρωγμώδες κάταγμα) που αποκόμισε κατά την διάρκεια της θητείας του στον στρατό έπειτα απο εξαντλητικό πρόγραμμα υπηρεσιών.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο