Εμπειριών συνέχεια

Του Νίκου Δακόλια 18/02/2011 (20:08) Στη συλλογή εμπειριών και στην προώθηση νέων παιχτών από τα "σπλάχνα" της ομάδας έχουν ρίξει το βάρος οι διοικούντες της Καλαμάτας. Η ομ...
Εμπειριών συνέχεια
Του Νίκου Δακόλια
18/02/2011 (20:08)

Στη συλλογή εμπειριών και στην προώθηση νέων παιχτών από τα "σπλάχνα" της ομάδας έχουν ρίξει το βάρος οι διοικούντες της Καλαμάτας. Η ομάδα αυτή την στιγμή πορεύεται με έξι μεγάλους παίχτες και όλοι οι υπόλοιποι είναι μέχρι 17 ετών.
Ο τεχνικός της ομάδας της Μεσσηνίας, Δημήτρης Αβδάλας, έκανε δηλώσεις στο basketblog για την πορεία της ομάδας αλλά και για τους στόχους που έχουν θέσει:

"Μέχρι στιγμής η ομάδα ανταποκρίνεται. Στόχος μας ήταν να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά ώστε του χρόνου που θα είμαστε στο τοπικό πρωτάθλημα να μπορούμε να στηριχτούμε σε αυτά.

Μέχρι στιγμής στεκόμαστε αξιοπρεπέστατα και αυτό το μαρτυρά και η κοινή αποδοχή αντιπάλων προπονητών. Τώρα παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Αυτά τα παιχνίδια δίνουν κίνητρο στους παίχτες μας που βρίσκουν ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητες τους. Μόνο κέρδος έχουμε από τέτοια ματς".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο