Κόντρα στα προβλήματα

Του Άρη Δούλιογλου 24/02/2011 (20:40) Κόντρα στα προβλήματα που τον ταλανίζουν από την αρχή της χρονιάς θα παραταχθεί για ακόμα μία αγωνιστική ο Σπόρτιγκ. Όπου "προβλήματα...
Κόντρα στα προβλήματα
Του Άρη Δούλιογλου
24/02/2011 (20:40)

Κόντρα στα προβλήματα που τον ταλανίζουν από την αρχή της χρονιάς θα παραταχθεί για ακόμα μία αγωνιστική ο Σπόρτιγκ. Όπου "προβλήματα" βάλτε τα ονόματα των Θωμά Ζάτα και Στέλιο Κλίμη, οι οποίοι έχουν χάσει και το μεγαλύτερο μέρος αυτής της σεζόν λόγω τραυματισμών.  

Η ομάδα των Πατησίων είχε στηρίξει πολλά στην περιφέρεια σε αυτούς τους δύο παίκτες καθώς αμφότεροι έχουν εμπειρία και από μεγαλύτερες κατηγορίες. Ιδιαίτερα ο Κλίμης θα είχε βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα να πάρει περισσότερες νίκες καθώς είναι παίκτης που μπορεί να πάρει μεγάλα σουτ και να κρίνει αναμετρήσεις τόσο εκτελεστικά όσο και οργανωτικά.  

Παρ' όλα αυτά ο Σπόρτιγκ τους έχασε για μεγάλο διάστημα και είναι αμφίβολο πότε θα επιστρέψουν. Ο Στέλιος Κλίμης έκανε εγχείρηση στη μέση, ενώ ο Ζάτας έπαθε ρήξη χιαστών στερώντας από την ομάδα σημαντικά "όπλα" στην προσπάθεια που κάνει.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο