Επίσημα τέλος ο Βελισσαράκος

Του Αλέξανδρου Τρίγκα 28/02/2011 (18:24) Το γράψαμε; Ισχύει. Σε χθεσινή συνομιλία, ο πρόεδρος της Χαλκίδας, κ. Κολτσιδόπουλος αποκάλυψε ότι ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος...
Επίσημα τέλος ο Βελισσαράκος
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
28/02/2011 (18:24)

Το γράψαμε; Ισχύει
.
Σε χθεσινή συνομιλία, ο πρόεδρος της Χαλκίδας, κ. Κολτσιδόπουλος αποκάλυψε ότι ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βελισσαράκος και οι βοηθοί του θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα ("Τέλος ο Βελισσαράκος"). Έτσι και έγινε. Η ανακοίνωση της ομάδας ήρθε να πιστοποιήσει την εξέλιξη και πλέον οι Ευβοιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Γυμναστικός Σύλλογος Χαλκίδας σήμερα Δευτέρα 28/02/2011 ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας με το τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, τον προπονητή Γιώργο Βελισσαράκο, τον βοηθό προπονητή Παναγιώτη Μιχαήλ και τον μάνατζερ Γιώργο Κουκλάκη.

Η διακοπή της συνεργασίας αυτής είναι μια προσωπική απόφαση  του προέδρου της ομάδας, ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη αυτής της απόφασης, και έχοντας την συναίσθηση της προσωπικής του απειρίας σε αντίστοιχες δύσκολες και αποφασιστικές αποφάσεις, όμως σίγουρα έχοντας μοναδικό σκοπό και στόχο το συμφέρον της αγαπημένης μας ομάδας αυτή τη χρονική στιγμή και ψυχολογική της ανάταση!

Επίσης ο πρόεδρος της ομάδας αναλαμβάνει και το οικονομικό κόστος αφού δεσμεύεται στην καταβολή όλων των συμφωνηθέντων ποσών-αμοιβών  στον Γιώργο Βελισσαράκο μέχρι τέλους της αγωνιστικής περιόδου, αλλά και στην διατήρηση του ίδιου μισθού στον Παναγιώτη Μιχαήλ ο οποίος δεν θα είναι πλεον βοηθός προπονητή αλλά θα συνεχίσει στις αρμοδιότητες που ούτως ή άλλως  είχε στα τμήματα υποδομών.

Οσον αφορά τον Γιώργο Κουκλάκη οι υπηρεσίες του σαν manager σταματούν σήμερα 28/02/2011 και θα εισπράξει τα δεδουλευμένα.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαλκίδας εύχεται στον Γιώργο Βελισσαράκο, κατ' αρχήν υγεία και επιτυχίες σε ότι κάνει απο εδώ και πέρα, και τον ευχαριστεί δημόσια για τις πολύτιμες πολυετείς υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα, οι οποίες πολλές φορές ήταν κάτι περισσότερο απο αγωνιστικές, και είχαν πάντα σαν σκοπό τους, να πετυχαίνει ο Γυμναστικός πάντα το καλύτερο!!!

Αλλωστε μην λησμονούμε ότι  αυτό που μπορεί να  χαρίσει ο αθλητισμός πέρα απο τις εντάσεις, τις πρόσκαιρες αντιπαλότητες, και τις επαγγελματικές - οικονομικές σχέσεις που δημιουργούνται μέσα και έξω απο τα γήπεδα, είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργούνται μέσα απο αυτόν και που είναι τελικά αυτές που "μένουν" και που δηλώνουν την πραγματική αξία  της ζωής". 
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο