Ένας νομός, πέντε ομάδες

Του Αλέξανδρου Τρίγκα 07/03/2011 (09:43) Η Αχαΐα έχει το προνόμιο να διαθέτει πέντε ομάδες (Έσπερος ΑΟ ΠΑ, Κεραυνός Αιγίου, Ακράτα, ΕΑΠ, Παναχαϊκή) στη Γ' Εθνική, οι οποίες μά...
Ένας νομός, πέντε ομάδες
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
07/03/2011 (09:43)

Η Αχαΐα έχει το προνόμιο να διαθέτει πέντε ομάδες (Έσπερος ΑΟ ΠΑ, Κεραυνός Αιγίου, Ακράτα, ΕΑΠ, Παναχαϊκή) στη Γ' Εθνική, οι οποίες μάλιστα βρίσκονται και στον ίδιο όμιλο. Έτσι, όπως είναι φυσιολογικό, υπάρχουν πολλές αγωνιστικές που περιλαμβάνουν αχαϊκές μονομαχίες.

Με εξαίρεση τον Έσπερο ΑΟ ΠΑ που παλεύει για την άνοδο στη Β' Εθνική κατηγορία, οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες παλεύουν με σκοπό την παραμονή τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Γ' Εθνική.

Μπορεί ο Έσπερος ΑΟ ΠΑ να έχει την καλύτερη συγκομιδή βαθμών συνολικά στο πρωτάθλημα μέχρις στιγμής, και να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, παρ' όλα αυτά, όμως, η ομάδα του Κεραυνού Αιγίου είναι η πολυνίκης στις εντός των συνόρων της Αχαΐας αναμετρήσεις, καθώς μετρά πέντε.

Τρεις νίκες έχει η Ακράτα, ενώ ο Έσπερος ΑΟ ΠΑ μετρά δύο. Η ΕΑΠ και η Παναχαϊκή μετρούν από μόλις μία και δείχνουν να έχουν μειονέκτημα έναντι των υπόλοιπων αχαϊκών ομάδων. Μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και η κατάσταση να ανατραπεί εύκολα.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο