Ανασύνταξη εν όψει Ψυχικού

Toυ Άρη Δούλιογλου 08/03/2011 (18:56) Οι παίκτες του Σπόρτιγκ, μετά το διήμερο ρεπό που πήραν, επιστρέφουν σήμερα στις σκληρές προπονήσεις, εν όψει της αναμέτρησης της Κυρια...
Ανασύνταξη εν όψει Ψυχικού
Toυ Άρη Δούλιογλου
08/03/2011 (18:56)

Οι παίκτες του Σπόρτιγκ, μετά το διήμερο ρεπό που πήραν, επιστρέφουν σήμερα στις σκληρές προπονήσεις, εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής με αντίπαλο το Ψυχικό, που έχει χαρακτήρα ''τελικού''.
Αυτό το παιχνίδι είναι καθοριστικό, καθώς αν η ομάδα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, θα κάνει μία νίκη που θα της επιτρέψει να κοιτάζει με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία την υπόθεση "παραμονή στην κατηγορία".

Αντίθετα, ενδεχόμενο ήττας θα είναι καταστροφικό, καθώς πλέον περιθώρια ήττας -στην ισχυρή έδρα των Πατησίων- δεν υπάρχουν. Αναμφίβολα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση, καθώς το Ψυχικό είναι πολύ φορμαρισμένο και οι τελευταίες εμφανίσεις του είναι εκπληκτικές.

Ο Δημήτρης Αποσκίτης είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών, καθώς από τις προπονήσεις απουσιάζει μόνο ο Θανής Μαγκώνης, ο οποίος έχει πρόβλημα στη γάμπα.

Αντίθετα για την Κυριακή έχει δρομολογηθεί η μεγάλη επιστροφή του Στέλιου Κλήμη, ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο