"Νιώθω αδικημένος"

Του Αλέξανδρου Τρίγκα 08/03/2011 (19:40) Ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού, Αντώνης Τζανιδάκης, επικοινώνησε με το basketblog.gr και έδωσε τη δική του εξήγηση για το θέμα της απ

Του Αλέξανδρου Τρίγκα
08/03/2011 (19:40)

Ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού, Αντώνης Τζανιδάκης, επικοινώνησε με το basketblog.gr και έδωσε τη δική του εξήγηση για το θέμα της απομάκρυνσης του από την ομάδα: "Δεν μιλάω συχνά, αλλά αυτή τη φορά πιστεύω πως έπρεπε. Πραγματικά δεν θέλω να πάω κόντρα σε κανέναν, αλλά νιώθω αδικημένος και πικραμένος για το τέλος και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η αποχώρηση μου απ την ομάδα. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε υπέπεσα σε πειθαρχικό παράπτωμα. Τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Η αλήθεια είναι ότι λόγω της εγκυμοσύνης της γυναίκας μου και του γεγονότος ότι παντρεύομαι σε δύο μήνες, ζήτησα από τη διοίκηση αν ήταν εύκολο να πηγαίνω δύο μέρες την εβδομάδα στη Λευκάδα για να την δω. Δεν μου το επέτρεψαν και θεώρησα σκόπιμο να αποχωρήσω γιατί η οικογένεια μου είναι πολύ σημαντική για μένα.

Όλο αυτό που έγινε το θεωρώ ανέντιμο. Δεν γίνεται να βγάζουν προς τα έξω ότι με έδιωξαν απ την ομάδα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Δεν είναι σωστό. Τέλος, νιώθω πικραμένος και από το γεγονός πως ο προπονητής της ομάδας δεν βγήκε να με υποστηρίξει".

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο