Ευδοκίμως αποχωρήσας

Του Γιώργου Κογκαλίδη 31/01/2011 (17:46) Έχουν πλάκα οι διαιτητοπατέρες, αλλά μεγαλύτερη πλάκα έχει ο "πατερούλης", όταν λέει (και το πιστεύει!) ότι δεν ασχολείται με εσωτερ...
Ευδοκίμως αποχωρήσας
Του Γιώργου Κογκαλίδη
31/01/2011 (17:46)

Έχουν πλάκα οι διαιτητοπατέρες, αλλά μεγαλύτερη πλάκα έχει ο "πατερούλης", όταν λέει (και το πιστεύει!) ότι δεν ασχολείται με εσωτερικά ζητήματα της διαιτησίας. Η πραγματικότητα είναι πως ό,τι συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα της διαιτητικής πυραμίδας έχει τη σφραγίδα του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Υπάρχει ένας διαιτητής (δεν έχει σημασία το όνομά του), ο οποίος για χρόνια ήταν (και παραμένει) από τα πιστά "παιδιά" του Συμεωνίδη. Εδώ ανοίγω μια παρένθεση, για να σημειώσω ότι ο… πόλεμος στην ΚΕΔ ανάμεσα στον Συμεωνίδη και τους Ζαβλανό - Κορομηλά, υπό το απαθές (τι άλλο μπορούσαν να έχουν;) των άλλων δύο, μαίνεται.

Όταν κάποια στιγμή έλειπε ο "παρκαδόρος" οι άλλοι δύο βρήκαν την ευκαιρία και έπεισαν τον Βασιλακόπουλο ότι δεν έχει θέση στον πίνακα των διαιτητών ο "πρόεδρος". Ο "πατερούλης" άναψε το "πράσινο φως" για να… φαγωθεί ο διαιτητής, κάτι που περιχαρώς ανακοίνωσαν τα μέλη της ΚΕΔ.

Ο "πρόεδρος" πήρε τον Συμεωνίδη ο οποίος όμως του είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Και πότε είχε κάνει; Παρενέβη όμως άλλος πρόεδρος, έπεισε τον μεγάλο πρόεδρο ότι είναι λάθος να κοπεί με αυτό τον τρόπο διαιτητής και το αποτέλεσμα της ιστορίας είναι πως θα σφυρίξει σε ένα παιχνίδι της Α2 και ένα της Α1 πριν κρεμάσει, ευδοκίμως αποχωρήσας τη σφυρίχτρα του.

Η πλάκα είναι πως αφού ο πρόεδρος είχε κάνει όλη τη δουλειά, ο "παρκαδόρος" μπήκε στην ΚΕΔ και άρχισε να πουλάει μούρη. Από την πρώτη στιγμή που πήγε στην Κεντρική Επιτροπή, μέχρι την τελευταία, ήταν, είναι και θα είναι τσάμπα μάγκας.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο