Τιμούν τη ΧΑΝΘ

Του Νίκου Βαγγέλη 14/01/2011 (13:17) Μία ομάδα που έγραψε ένδοξη ιστορία, με σημαντικές προσωπικότητες του αθλήματος να πρωταγωνιστούν σε δύο δεκαετίες (΄60 και ΄70), θα τιμη
Τιμούν τη ΧΑΝΘ
Του Νίκου Βαγγέλη
14/01/2011 (13:17)

Μία ομάδα που έγραψε ένδοξη ιστορία, με σημαντικές προσωπικότητες του αθλήματος να πρωταγωνιστούν σε δύο δεκαετίες (΄60 και ΄70), θα τιμηθεί το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο "Bungalow White Club Restaurant". Η ομάδα της ΧΑΝΘ των Γιαννουζάκου, Ανανιάδη, Στρατή και πολλών άλλων, την οποία καθοδήγησαν οι Θόδωρος Ροδόπουλος και ο Λάκης Τσάβας (μερικοί από τους πρωταγωνιστές) θα έχει την τιμητική της σε εκδήλωση του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Επίσης θα τιμηθεί ο Τάκης Ταλιαδώρος, από τους παλιότερους και σημαντικότερους αθλητές που ανέδειξε το ελληνικό μπάσκετ.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη σε μια συγκέντρωση στην οποία θα αναβιώσουν μνήμες από τα χρόνια που το μπάσκετ ήταν μεράκι και συμμετείχαν μόνον όσοι το αγαπούσαν πραγματικά. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης φιλοξενεί αθλητές που ουσιαστικά έβαλαν τα θεμέλια για την ανάπτυξη του αθλήματος και αξίζουν ιδιαίτερης τιμής.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο