Όλα καλά με "Νουρέγιεφ"

Της Λένας Καραλή 13/02/2011 (21:06) Ο Κώστας Πετρόπουλος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο όμως ξεπεράστηκε με επέμβαση που έκανε στο Έρλαγκεν της Γερμανίας. Ο "Ν
Όλα καλά με
Της Λένας Καραλή
13/02/2011 (21:06)

Ο Κώστας Πετρόπουλος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο όμως ξεπεράστηκε με επέμβαση που έκανε στο Έρλαγκεν της Γερμανίας. Ο "Νουρέγιεφ" υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν μια κύστη στο κεφάλι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση. Η μετεγχειρητική κατάστασή του εξελίσσεται πολύ καλά και η οικογένειά του θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς που ανέλαβαν να χειρουργήσουν τον Κώστα Πετρόπουλο.
Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια:  

"Την Πέμπτη 10 Φλεβάρη στο Ερλαγκεν της Γερμανίας, ο Κώστας Πετρόπουλος υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι για την αφαίρεση καλοήθους κύστης.  

Την επέμβαση έκανε ο καθηγητής νευροχειρουργικής κ. Michael Bunchtelder με τη συνεργασία του διακεκριμένου συμπολίτη νευροχειρουργού κ. Φώτη Τζωρτζίδη. Στην ιατρική ομάδα του κ. Bunchtelder συμμετείχε επίσης ο Ελληνας νευροχειρουργός κ. Νίκος Καραγιώργης. Η μετεγχειρητική κατάσταση εξελίσσεται πολύ καλά.  

Ο Κώστας Πετρόπουλος και η σύζυγός του ευχαριστούν θερμά τους κ.κ. M. Bunchtelder, Φ. Τζωρτζίδη και Ν. Καραγιώργης, τον διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του ΠΠΝΠ κ. Δ. Κωνσταντίνου και τον πρόεδρο της Ελληνικής κοινότητας στη Γερμανία κ. Β. Αγγελίδη".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο