Γενική Συνέλευση ο ΣΠΑΚΕ

Του Νίκου Κώνστα 22/02/2011 (17:39) Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας (ΣΠΑΚΕ), καλεί τα μέλη του, την Κυριακή (27/02, 11:00) στην ετήσια τακτική συνεδρίαση...
Γενική Συνέλευση ο ΣΠΑΚΕ

Του Νίκου Κώνστα
22/02/2011 (17:39)

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας (ΣΠΑΚΕ), καλεί τα μέλη του, την Κυριακή (27/02, 11:00) στην ετήσια τακτική συνεδρίαση, ώστε να μιλήσουν για ορισμένα θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό ξενοδοχείο.

Αναλυτικά:
Η ετήσια τακτική συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας (ΣΠΑΚΕ) θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή (27 Φεβρουαρίου) και ώρα 11 π.μ. στο ξενοδοχείο "Athens Gate Hotel" (Λεωφόρος Συγγρού 10, Αθήνα, απέναντι από τους στύλους του Ολυμπίου Διός, σταθμός μετρό "Ακρόπολις") με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1
. Εκλογή  Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
2
. Διοικητικός Απολογισμός πεπραγμένων 2010
3
. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού 2010 και Προϋπολογισμού 2011  
4. Τροποποίηση του Καταστατικού του Συλλόγου
5. Διάφορα θέματα και Ανακοινώσεις.

Δυνατότητα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού του συλλόγου, έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Πληρωμές των εισφορών μπορούν να γίνουν και την ημέρα της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης. Μετά το τέλος της συνεδρίασης της Γ.Σ. θα επακολουθήσει η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του ΣΠΑΚΕ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευτούν πρόσωπα με σημαντική προσφορά στο ελληνικό μπάσκετ".

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο