Αντιδράσεις και… σκάνδαλο

Του Γιώργου Νικολάου 01/03/2011 (12:54) Ο τελικός κυπέλλου αναβλήθηκε, αλλά… ντέρμπι έγινε! Οι εκπρόσωποι των ΚΑΕ αντιμετώπισαν με διαφορετικό τρόπο την αναβολή. Oι "ερυθ
Αντιδράσεις και… σκάνδαλο
Του Γιώργου Νικολάου
01/03/2011 (12:54)

Ο τελικός κυπέλλου αναβλήθηκε, αλλά… ντέρμπι έγινε!
Οι εκπρόσωποι των ΚΑΕ αντιμετώπισαν με διαφορετικό τρόπο την αναβολή. Oι "ερυθρόλευκοι" μίλησαν για απόφαση - σκάνδαλο! Πιο ψύχραιμα και πιο κοντά στη γραμμή της Πολιτείας αντιμετώπισε τη κατάσταση η πλευρά των "πρασίνων", η οποία συμφώνησε με την αναβολή.
Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, τόνισε:

"Είναι μια απόφαση - σκάνδαλο. Εμείς προτείναμε να φέρουμε παιδιά από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, γύρω στα 500, μαζί με τους γονείς τους, αλλά αυτό απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει καμία κενή ημερομηνία για μας. Φτάσαμε να συζητάμε αυτό το πράγμα λίγες μέρες πριν τον τελικό. Θα εξετάσουμε ξανά το ζήτημα και θα επανέλθουμε".

Ο μάνατζερ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, δήλωσε: "Είναι θέμα της Πολιτείας. Ίσως ήταν το πιο φρόνιμο να αναβληθεί το ματς, για να κάτσουμε όλοι μαζί και να βρούμε μία καλή λύση, ώστε το παιχνίδι να είναι πραγματική διαφήμιση. Υπήρχε πρόταση να γίνει ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών, αλλά θα ήταν δυσφήμηση για το άθλημα. Η διεξαγωγή του αγώνα με μαθητές ήταν μια καλή ιδέα, αλλά η σύσκεψη έγινε πολύ αργά.

Εμείς σαν Παναθηναϊκός σεβόμαστε τις αποφάσεις της Πολιτείας και δεν ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, ούτε θέλουμε να κάνουμε προπαγάνδα. Πρέπει να υπάρχει καλή θέληση από όλους. Η απόφαση της αναβολής και επηρεάζει και δεν επηρεάζει τον Παναθηναϊκό. Εμείς έχουμε πολλά Κύπελλα και δεν θέλουμε να πάρουμε ένα ακόμη πάση θυσία. Το θέμα είναι να μη θρηνήσουμε θύματα".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο