"Πληρώνει αμαρτίες άλλων"

Της Σοφίας Ράμμου 01/03/2011 (14:37) Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης μίλησε στον sport103 FM για τη σημερινή σύσκεψη αλλά και την αναβολή του τελικού Κυπέλλου, ο οποίος είχε οριστεί γι
Της Σοφίας Ράμμου
01/03/2011 (14:37)

Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης μίλησε στον sport103 FM για τη σημερινή σύσκεψη αλλά και την αναβολή του τελικού Κυπέλλου, ο οποίος είχε οριστεί για την Κυριακή.
"Υπήρχε μια ανακολουθία του Υπουργείου Παιδείας που την τελευταία μέρα ειδοποίησε ότι δεν μπορεί να διαθέσει τα εισιτήρια σε μαθητές. Τώρα δεν προλαβαίνουμε να βρούμε άλλη λύση. Η Πολιτεία και ο Γ.Γ.Αθλητισμού αναλαμβάνουν την ευθύνη της αναβολής" ήταν το αρχικό σχόλιο του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ και συνέχισε αναφερόμενος στην πρόταση της Γ.Γ.Α.:

"Η πρόταση της Γ.Γ.Α ήταν ή με παιδιά στις εξέδρες ή αναβολή. Κεκλεισμένων των θυρών δε γίνεται. Τελικά ο μόνος αρμόδιος είναι η αστυνομία και ο Γ.Γ.Α.".  

Για την θέση της Αστυνομίας είπε: "Η Αστυνομία μεταξύ αναβολής και κεκλεισμένων των θυρών επέλεξε την αναβολή. Το μπάσκετ πληρώνει τις αμαρτίες άλλων αιτιών. Να δούμε όμως και τα αίτια γιατί φτάσαμε ως εδώ. Δεν πάει άλλο αυτή η ιστορία, κάποιες ομάδες να λειτουργούν έτσι υπό την κάλυψη κάποιων".  

Για την θέση των δύο ΚΑΕ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού υπογράμμισε: "Οι ΚΑΕ δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη ειδικά τώρα που είναι τεταμένα τα πνεύματα μετά από όσα έγιναν στο ποδόσφαιρο".  

Για το ενδεχόμενο να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός την Κυριακή στο κλειστό του Ελληνικού αλλά κεκλεισμένων των θυρών ξεκαθάρισε: "Δεν προβλέπεται από πουθενά να γίνει ο τελικός κεκλεισμένων των θυρών. Υπάρχει ατιμωρησία κι αυτό φαίνεται όταν οι ίδιοι φίλαθλοι και οι ίδιες ομάδες παίζουν ακόμα και μαζί στην Ευρώπη", για να καταλήξει: "Δεν υπάρχει πάντως καμία περίπτωση να μην γίνει καθόλου τελικός".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο