Με… χρώμα

Της Σοφίας Ράμμου 09/01/2011 (21:40) Η σχολή Hoop του Γιώργου Μασλαρινού υποδέχθηκε το πρωί τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Γιώργο Αποστολίδη και Δημήτρη Βεργίνη προκειμένου να κό...
Με… χρώμα
Της Σοφίας Ράμμου
09/01/2011 (21:40)

Η σχολή Hoop του Γιώργου Μασλαρινού υποδέχθηκε το πρωί τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Γιώργο Αποστολίδη και Δημήτρη Βεργίνη προκειμένου να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Οι μαθητές - παίκτες της Ηοορ είχαν την ευκαιρία να θέσουν τις ερωτήσεις τους στους τρεις διεθνείς καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και του Άρη και να πάρουνε απαντήσεις που θα τους φανούνε χρήσιμες όσον αφορά το μέλλον τους.  
Το φλουρί ωστόσο, έπεσε στην Ηοορ, ενώ τέσσερις μαθητές της σχολής είδανε το φλουρί να βρίσκεται στην ατομική τους πίτα τους και να κερδίζουνε από μία μπάλα της σχολής και αρκετά δώρα.  

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της κοινωφελής επιχείρησης αθλητισμού του Δήμου Συκεών, Δημήτρης Μασλαρινός, έδωσε μία μπλούζα της σχολής στον Λάζαρο Παπαδόπουλο και ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ, Αριστείδης Γαλανός, στον Γιώργο Αποστολίδη, ενώ ο γιατρός της σχολής Ηοορ, Γιώργος Σταυριανός, έδωσε μία μπάλα της σχολής στον Δημήτρη Βεργίνη.  "Ήταν η πρώτη φορά στην οποία προχωρήσαμε ως σχολή Ηοορ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με στόχο μας πλέον να είναι η επόμενη με την παρουσία ενός ακόμη μεγαλυτέρου αριθμού παιδιών που θα μας εμπιστευτούνε για την καλύτερη εκμάθησή τους στο αγαπημένο τους άθλημα του μπάσκετ", τόνισε ο Γιώργος Μασλαρινός.  Ο διεθνής σέντερ του ΠΑΟΚ, Λάζαρος Παπαδόπουλος, υποστήριξε: "Τα παιδιά της Ηοορ είναι τυχερά που έχουνε ένα κλειστό γήπεδο για να δουλέψουνε με ζέστη κάτι που δεν το είχαμε εμείς όταν ήμασταν στην ηλικία τους και ξεκινούσαμε. Κι όχι μόνο αυτό αλλά και ανθρώπους του χώρου ώστε να τους διδάξουνε τα μυστικά του αθλήματος".  Κι όσο για τον συμπαίκτη του διεθνή πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, Γιώργο Αποστολίδη, σημείωσε: "Ήταν μία πολύ ωραία εκδήλωση για τα παιδιά αλλά και για εμάς τιμή. Πήραμε μία γεύση της δουλειάς που γίνεται στην ΗΟΟΡ με την ανταπόκριση των παιδιών στις οδηγίες που λαμβάνουνε και γενικά μου άρεσε σαν ιδέα".  Από την πλευρά του ο διεθνής πλέι μέικερ του Άρη, Δημήτρης Βεργίνης, σχολίασε: "Η Ηοορ πρόκειται για μία πολύ καλή πρωτοβουλία και μακάρι να βρει κι άλλους μιμητές. Με πολύ καλή οργάνωση αλλά και πολύ όρεξη από όλους όσους συμμετέχουνε σε αυτήν. Τόσο από τα παιδιά - μαθητές να μάθουνε τα βασικά του αθλήματος όσο και από τους διδάσκοντες να τους μεταδώσουνε τις γνώσεις τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο