Τα βραχιόλια τους... βροντούν

Του Φώτη Δουκάκη 27/01/2011 (15:47) Σε μπελάδες μπαίνουν οι Λαμάρ Όντομ και Σακίλ Ο'Νιλ. Τα ονόματά τους βρίσκονται μπλεγμένα σε αγωγή που κατέθεσαν πολίτες κατά του γνωστο...
Τα βραχιόλια τους... βροντούν
Του Φώτη Δουκάκη
27/01/2011 (15:47)

Σε μπελάδες μπαίνουν οι Λαμάρ Όντομ και Σακίλ Ο'Νιλ. Τα ονόματά τους βρίσκονται μπλεγμένα σε αγωγή που κατέθεσαν πολίτες κατά του γνωστού βραχιολιού Power Balance το οποίο και προβάλουν καθώς το φοράνε συνεχώς. Το βραχιόλι αυτό (υποτίθεται) ότι βελτιώνει την ισορροπία μέσω της φυσικής ροής της ενέργειας του σώματος και πολλοί αθλητές (και όχι μόνο) έχουν σπεύσει να το προμηθευτούν. Σύμφωνα με τον επικεφαλής ενάγοντα Μπράιαν Κέσερλι, το αξίας 79.95 δολαρίων βραχιόλι είναι μία απάτη.

Οι πολίτες κατηγορούν τη εταιρεία για εξαπάτηση καταναλωτών, παραπλανητική διαφήμιση, αθέμιτο ανταγωνισμό και αδικαιόλογητο πλουτισμό, ενώ η εταιρεία παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να στηρίζουν τις ιδιότητες του βραχιολιού (ακούς Κόγκα;).

Οι δύο παίκτες ωστόσο δεν έχουν κάνει κάτι λάθος και σε περίπτωση που η δικαιοσύνη αποφασίσει κατά του βραχιολιού Power Balance, δεν θα βγει ούτε ένα δολάριο από την τσέπη τους.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο