Ο Melo μίλησε: "αυτοί φταίνε"

Του Νικόδημου Λιανού 30/01/2011 (15:32) Άργησε λίγο είναι η αλήθεια αλλά τουλάχιστον είπε την άποψή του και είναι καθόλα σεβαστή, Ο λόγος για τον Καρμέλο Αντονι, τον σταρ τ
Ο Melo μίλησε:
Του Νικόδημου Λιανού
30/01/2011 (15:32)

Άργησε λίγο είναι η αλήθεια αλλά τουλάχιστον είπε την άποψή του και είναι καθόλα σεβαστή, Ο λόγος για τον Καρμέλο Αντονι, τον σταρ των Ντένβερ Νάγκετς, ο οποίος από τη Φιλαδέλφια και λίγο πριν φτάσει στη Νέα Υόρκη όπου αύριο θα αναμετρηθεί με τους Νετς, δίνει την δική του πλευρά για το ναυάγιο των συνομιλιών ανάμεσα στους Νάγκετς και τους Νετς: "Να πω την αλήθεια δεν ξέρω τι είχαν στο μυαλό τους ή τι σχεδίαζαν και βέβαια δεν μπορώ να πω εάν θα επιστρέψουν στις διαπραγματεύσεις. Και πώς να το κάνουν από τη στιγμή που αυτοί έβαλαν τέλος στις όποιες συζητήσεις μιλώντας για Μελό - δράμα. Όλα έχουν πλέον πεθάνει".

Όπως είναι γνωστό οι Νετς από το περασμένο καλοκαίρι είχαν κάνει δύο προσεγγίσεις στους Νάγκετς για τον Αντονι αλλά η ανταλλαγή δεν είχε ολοκληρωθεί γιατί πολύ απλά δεν είχαν εγγυήσεις ότι ο Αντονι θα υπέγραφε μαζί τους επέκταση συμβολαίου. Και λίγο πριν την συνάντηση της 20ης Ιανουαρίου με τον πλέον επίσημο στόμα (βλ ανακοίνωση του ιδιοκτήτη Προχόροφ) αποσύρθηκαν.

Από τη πλευρά του ο Αντονι επιμένει ότι θα πήγαινε στις συναντήσεις με ανοιχτό μυαλό και ήθελε να μάθει για το σχέδιο των Νετς σχετικά με την μετακίνησή τους στο Μπρούκλιν περιοχή όπου μεγάλωσε. Όμως θεωρεί ότι η όλη κίνηση των Νετς δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα επικοινωνιακό κόλπο θέλοντας να προλάβουν μία ενδεχόμενη απόρριψη.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο