Όλη η αλήθεια για τον Μεσίνα

Του Νικήτα Αυγούλη 05/03/2011 (19:44) Η φυγή του Μεσίνα για όσους γνώριζαν πράγματα και καταστάσεις στη Ρεάλ ήταν κάτι το αναμενόμενο. Ο Ιταλός προπονητής δεν βάζει τίποτε ...
Όλη η αλήθεια για τον Μεσίνα
Του Νικήτα Αυγούλη
05/03/2011 (19:44)

Η φυγή του Μεσίνα για όσους γνώριζαν πράγματα και καταστάσεις στη Ρεάλ ήταν κάτι το αναμενόμενο. Ο Ιταλός προπονητής δεν βάζει τίποτε πάνω από την πειθαρχία και φυσικά την καριέρα του, ενώ οι σκέψεις φυγής από την βασίλισσα τριγύριζαν εδώ και πολύ καιρό στο μυαλό του.
Η οκτάδα των Ισπανών παικτών που υπάρχει στην ομάδα έχει δημιουργήσει ένα πολύ κακό κλίμα στην ομάδα. Εδώ και πολύ καιρό έχουν παρατηρηθεί κρούσματα με μεγάλα βραδινά γλέντια με απείθαρχους παίκτες στην προπόνηση και με ένα κλίμα γενικότερα κακό.

Ο βασικός λόγος μάλιστα που ο Γκαρμπαχόσα τέθηκε εκτός ομάδας ήταν ότι ο Ισπανός κάθε βράδυ γυρνούσε από κλαμπ σε κλαμπ και στις προπονήσεις ήταν τις περισσότερες φορές υποτονικός. Ο Μεσίνα είχε προειδοποιήσει την διοίκηση της ομάδας ουκ ολίγες φορές. Τα μέτρα που λήφθηκαν δεν ήταν δραστικά και ο Ιταλός είχε προαποφασίσει πως όταν η ομάδα ρολάρει αγωνιστικά (κάτι που έγινε) θα επέβαλλε την παραίτησή του αν δεν γίνονταν συγκεκριμένα πράγματα που θα ζητούσε.

Η κουβέντα αυτή έγινε μετά το παιχνίδι με τη Σιένα και η διοίκηση έδειξε μια τάση να προστατεύσει τον ισπανικό κορμό της ομάδας και να μην λάβει δραστικές αποφάσεις που περιλάμβαναν πρόστιμα και τιμωρίες. Ο Μεσίνα δεν συμβιβάστηκε με μεσοβέζικες πρακτικές και υπέβαλλε την παραίτησή του, χωρίς να αφήσει περιθώριο διαπραγμάτευσης.

Με δεδομένο λοιπόν ότι οι περισσότεροι Ισπανοί παίκτες της Ρεάλ είχαν τους δικούς τους κανόνες, το κλίμα για τον Μεσίνα ήταν μάλλον βαρύ. Και όπως είπαμε και πριν ο Ιταλός δεν είναι από τα παιδιά εκείνα που διαπραγματεύονται τις αρχές τους.

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο