Βούγιανιτς:"Νιώθω καλύτερα"

Του Φώτη Δουκάκη 10/02/2011 (20:04) Πριν ένα μήνα περίπου ο Μίλος Βούγιανιτς έπαιζε το τελευταίο του παιχνίδι στην Ελλάδα, μία μέρα πριν ταξιδέψει για την Σερβία ώστε να εν
Βούγιανιτς:
Του Φώτη Δουκάκη
10/02/2011 (20:04)

Πριν ένα μήνα περίπου ο Μίλος Βούγιανιτς έπαιζε το τελευταίο του παιχνίδι στην Ελλάδα, μία μέρα πριν ταξιδέψει για την Σερβία ώστε να ενσωματωθεί στο δυναμικό της Παρτιζάν. Όμως ο σοβαρός τραυματισμός του, έβαλε φρένο στα όνειρα του. Τρεις εβδομάδες μετά την επέμβαση στο πόδι του ο Βούγιανιτς, αναρρώνει στο σπίτι και μίλησε σε σέρβικα μέσα για την κατάσταση του: "Νιώθω πολύ καλύτερα. Σε λίγες μέρες θα βγάλω το γύψο και θα φορέσω την ειδική μπότα που μου έδωσαν οι γιατροί, με την οποία θα μπορώ να σταθώ στα πόδια μου, χρησιμοποιώντας πατερίτσες.

Ο 30χρονος Σέρβος μίλησε και για το μέλλον του με την Παρτιζάν: "Θέλω να να μείνω καιρό στην ομάδα. Όταν έφυγα ήθελα να δοκιμάσω ένα άλλο πρωτάθλημα. Όταν υπέγραψα στον Πανιώνιο είχα όρο στο συμβόλαιο να φύγω πριν ξεκινήσει το ΤΟΡ 16. Όταν ανακάμψω θα μιλήσω με την διοίκηση της Παρτιζάν. Η δική μου επιθυμία είναι να είμαι με την οικογένεια μου στο Βελιγράδι".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο