Τα περισσότερα "χτυπήματα"

Της Σοφίας Ράμμου 12/01/2011 (12:37) Ο Μπλέικ Γκρίφιν έχει γίνει το βασικό θέμα συζητήσεων κατά καιρούς, κυρίως για τα εντυπωσιακά καρφώματα που πραγματοποιεί. Εκτός όμως...
Τα περισσότερα
Της Σοφίας Ράμμου
12/01/2011 (12:37)

Ο Μπλέικ Γκρίφιν έχει γίνει το βασικό θέμα συζητήσεων κατά καιρούς, κυρίως για τα εντυπωσιακά καρφώματα που πραγματοποιεί. Εκτός όμως, από την αναγνώριση που γνωρίζει από το κοινό, από τους παράγοντες και τις ομάδες του ΝΒΑ, ο Γκρίφιν έχει μια "διάκριση" που μπορεί και να μην την γνωρίζει κιόλας. Ο Μπλέικ Γκρίφιν είναι ο πιο γρήγορα… αναπτυσσόμενος παίκτης στα "χτυπήματα" στο youtube. Από τον Σεπτέμβριο ως και σήμερα, τα βίντεο που αναφέρονται στον Γκρίφιν έχουν μεγάλη άνοδο και πολλούς… θεατές. Κάτι το οποίο προφανώς και διαπίστωσαν στο ΝΒΑ, καθότι ως το τέλος Νοεμβρίου, είχαν ανέβει αρκετά βίντεο με τα καρφώματα του παίκτη των Κλίπερς.  

Μάλιστα, τα βίντεο με τα… κατορθώματα του Γκρίφιν είναι τα πρώτα που εμφανίζονται αν στην αναζήτηση βάλει κανείς τη λέξη "dunk". Και για να μην μείνετε παραπονεμένοι, ορίστε ένα βίντεο με τα δέκα καλύτερα καρφώματα του σέντερ, το οποίο έχουν δει ήδη 1.091.721 άτομα στο youtube.

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο