Avance header ad

Συνεργασία με FIR-TEX HELLAS

Του Νίκου Κώνστα 24/01/2011 (15:46) Η Fir-Tex Hellas ανακοίνωσε την συνεργασία της με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fir-Tex Hellas, Γιώργος Ψιψίκας, δήλ...
Συνεργασία με FIR-TEX HELLAS

Του Νίκου Κώνστα
24/01/2011 (15:46)

Η Fir-Tex Hellas ανακοίνωσε την συνεργασία της με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fir-Tex Hellas, Γιώργος Ψιψίκας, δήλωσε για την συνεργασία των δυο πλευρών: "Είμαστε ενθουσιασμένοι για την συνεργασίας μας με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Αναμφίβολα πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ομάδες τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη με πληθώρα συμμετοχών και επιτυχιών στις μεγαλύτερες διοργανώσεις.

Μέσα από την συνεργασία με τους ανθρώπους της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, διαπιστώσαμε τι μπορεί να κάνει μια ομάδα όταν έχει όραμα, πίστη και αφοσίωση. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να υπάρξει καλύτερος συνεργάτης καινοτομίας για τη FIR-TEX HELLAS".

Από την μεριά του ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ηλίας Κατσογιάννης, σημείωσε: " Καλωσορίζουμε τη FIR-TEX στο χορηγικό μας πρόγραμμα. Ένας από τους στόχους του τμήματος μάρκετινγκ είναι να συνεργάζεται με εταιρείες των οποίων τα προϊόντα συμβάλουν στην αύξηση της απόδοσης των αθλητών της ομάδας. Εύχομαι και οι δύο πλευρές να βγουν ωφελημένοι από τη συνεργασία".

Από την πλευρά των παικτών, ο Κώστας Τσαρτσαρής, δήλωσε: "Χρησιμοποιώ το γιλέκο fir-tex εδώ και έξι μήνες και μπορώ να πω με σιγουριά ότι με έχει βοηθήσει πολύ στο θέμα της αντοχής και πολύ περισσότερο στην ισορροπία. Πιστεύω όμως ότι εκεί που κάνει την περισσότερη δουλειά είναι στο θέμα της αποθεραπείας".

Ενώ ο Κώστας Καϊμακόγλου, ανέφερε: "Με το γιλέκο fir-tex νιώθω μια έξτρα ενέργεια, είτε ξεκινάω το παιχνίδι, είτε όχι. Ειδικά όταν μπαίνω στον αγώνα από τον πάγκο, που συνήθως έχουμε "κρυώσει" πατάω στο παρκέ πολύ πιο έτοιμος από ότι ήμουν πριν. Επιπλέον κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού νιώθω τη διαφορά στην ισορροπία, ειδικά στο σουτ".

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Fir-Tex Hellas είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες της ομάδας, καθώς και το τεχνικό team φορούν τα επαναστατικά προϊόντα της FIR-TEX, και κυρίως το γιλέκο FIR-VEST.

Τι κάνει όμως ένα ρούχο που είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία FIR-TEX; Προστατεύει από την έντονη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, αυξάνει την ενέργεια, τη δύναμη και την αντοχή, όλα σημαντικά στοιχεία για τους αθλητές, ειδικά στον απαιτητικό κόσμο του πρωταθλητισμού. Τα καλά νέα, όμως, δεν τελειώνουν εδώ... Τα προϊόντα FIR-TEX βελτιώνουν τη (μικρο)κυκλοφορία, καθώς και την ισορροπία, την αντοχή, τη συγκέντρωση και ταυτόχρονα μειώνουν τον χρόνο της αποθεραπείας – αποκατάστασης. Όλα αυτά έχουν αποδειχθεί για το FIR-VEST. Πώς λειτουργεί; Το FIR-TEX είναι ένα εξευγενισμένο ύφασμα στο οποίο χρησιμοποιείται μια εκδοχή των FIR-Far Infrared Rays (Άπω υπέρυθρες ακτίνες) υψηλής τεχνολογίας, μιας δοκιμασμένης ασφαλούς μεθόδου φυσικής ιατρικής φροντίδας! Χάρη στη σύνθεσή του, η οποία αποτελείτε από συγκεκριμένα μεταλλικά οξείδια και κεραμικά, το FIR-TEX δρα ως αντιδραστικό κάτοπτρο. Συλλέγει τις θερμικές ακτινοβολίες που εκπέμπει το σώμα και, στη συνέχεια, αντιδρά και χρησιμοποιεί αυτές τις θερμικές/άπω υπέρυθρες ακτίνες (ακτίνες ζωής) για να "επιστρέψει" ενέργεια, επιδρόντας άμεσα στον κυτταρικό μεταβολισμό με πολλαπλές ευεργετικές επιδράσεις στα κύτταρα και τους ιστούς, επιτυγχάνοντας αποτελέσματα όπως ποτέ άλλοτε.

Η FIR-TEX HELLAS είναι σίγουρη ότι θα συμβάλει αποτελεσματικά στις προσπάθειες της ομάδας του Παναθηναϊκού. Τα προϊόντα της FIR-TEX διατίθενται από την FIR-TEX HELLAS επίσημο και αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η FIR-TEX HELLAS εδρεύει στην Αθήνα και είναι ιδιωτική.
Για περισσότερες πληροφορίες για την FIR-TEX HELLAS, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.fir-tex.gr 
Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στη διάθεσή σας στον εξής αριθμό: 211-0137730.  

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο