Συνεχίζεται η κοινωνική δράση

Του Νίκου Κώνστα 21/02/2011 (15:26) Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα "Αγα-ΠΑΟ όλη την Ελλάδα" από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Το πρόγραμμα των "πρασίνων" συνεχίζει να ...
Συνεχίζεται η κοινωνική δράση

Του Νίκου Κώνστα
21/02/2011 (15:26)

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα "Αγα-ΠΑΟ όλη την Ελλάδα" από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Το πρόγραμμα των "πρασίνων" συνεχίζει να μοιράζει δωρεάν αθλητικό υλικό σε όλους τους Καλλικρατικούς δήμους, πιστεύοντας πως όλα τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Η δωρεά φτάνει τις 11.500 μπάλες και το κόστος της ενέργειας του προγράμματος ανέρχεται στις 30.000ευρώ. το τμήμα μάρκετινγκ του Παναθηναϊκού, απευθύνθηκε σε όλους τους αθλητικούς οργανισμών όλων των νομών, αλλά 320 δήμοι αποδέχτηκαν την προσφορά.

Ο Διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε δηλώσεις του για το πρόγραμμα που αγκαλιάζει όλη τη χώρα και κάνει πράξη το "Αγα-ΠΑΟ όλη την Ελλάδα", τόνισε: "Πριν από 2 μήνες είχαμε οργανώσει τη μεγαλύτερη δωρεά που έχει κάνει ποτέ αθλητικό σωματείο με την αποστολή 16 τόνων ιματισμού και δώρων σε άπορες οικογένειες όλων των νομών της Ελλάδας.

Είχαμε τότε προαναγγείλει τη συνέχεια του προγράμματος "Αγα-ΠΑΟ όλη την Ελλάδα". Τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε πράξη την υπόσχεσή μας, οργανώνοντας μια περισσότερο μπασκετική ενέργεια. Θα δωρίσουμε 11.500 μπάλες μπάσκετ στους αθλητικούς οργανισμούς όλων των δήμων της χώρας μας.

Με την ενέργεια αυτή, εν μέσω δύσκολων οικονομικών συγκυριών, θέλουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι στην προσπάθεια των αθλητικών οργανισμών των δήμων της Ελλάδας να στρέψουν τα παιδιά προς τον αθλητισμό και ειδικότερα το μπάσκετ. Στόχος είναι οι αποστολές των μπαλών να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Μάρτη".

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο