Με τα φρένα... σπασμένα

Του Φώτη Δουκάκη 24/02/2011 (17:25) Η φετινή πορεία του Αμαρουσίου θυμίζει... αυτοκίνητο χωρίς φρένα, καθώς η ομάδα των Βορείων προστίων βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωτα
Με τα φρένα... σπασμένα
Του Φώτη Δουκάκη
24/02/2011 (17:25)

Η φετινή πορεία του Αμαρουσίου θυμίζει... αυτοκίνητο χωρίς φρένα, καθώς η ομάδα των Βορείων προστίων βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, εντυπωσιάζοντας σε κάθε στροφή του, με τις εμφανίσεις της. Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι της ομάδας σε συνεργασία με τον Δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Πατούλη, εξασφάλισαν την στήριξη του Ι.ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ώστε η ομάδα να συνεχίσει να διατηρεί τα... σπασμένα φρένα για την περίοδο 2010-2011.

Η εταιρεία έδιεξε διάθεση να στηρίξει υγιείς αθλητικές προσπάθειες και αυτό ενισχύθηκε από το γεγονός της γειτονίασης, καθώς στεγάζεται και αυτή στα Βόρεια προάστια. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου δήλωσε για την συνεργασία αυτή: "Καλωσορίζουμε το Ι.ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ στην ομάδα μας. Κάθε εταιρία, κάθε άνθρωπος που επιλέγει να στηρίξει την προσπάθειά μας, είναι για εμάς σημαντικός. Όταν, μάλιστα, πρόκειται για εταιρίες που βρίσκονται στον Δήμο μας, είναι κατά τι πιο σημαντικό για εμάς, γιατί αποδεικνύουν πως στο Μαρούσι είμαστε όλοι μια οικογένεια".

Ο Γενικός Διευθυντής του Ι.ΚΤΕΟ, Αντώνης Κατσίνας δήλωσε από την πλευρά του: "Η εταιρία μας αποφάσισε να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του Δήμου μας και να γίνει σύμμαχός της αναγνωρίζοντας τη προσπάθεια του Δήμου Αμαρουσίου, των παικτών και των παραγόντων της ομάδας. Η ενίσχυση ομάδων όπως το Μαρούσι, που αποτελούνται από ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και προωθούν τις αξίες που πρεσβεύει είναι επιτακτική, ιδιαίτερα στο περιβάλλον που ζούμε σήμερα".

Το Ι.ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Ε.Π.Ε. λειτουργεί στο Μαρούσι, στο δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας (Χειμάρας και Γρανικού 2)  και είναι το μοναδικό κοντά στο κέντρο της Αθήνας και τα Βόρεια Προάστια με εύκολη πρόσβαση από Λεωφόρο Κηφισίας και Αττική Οδό (έξοδος 11).

Με τρεις διαδρόμους ελέγχου, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σε άνετο και φιλικό περιβάλλον, έχει αλλάξει τα δεδομένα στον τεχνικό έλεγχο σε 30΄με ή χωρίς ραντεβού.

Στο Ι.ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Ε.Π.Ε. ο επανέλεγχος είναι δωρεάν, γιατί στόχος μας είναι η κυκλοφορία των οχημάτων με ασφάλεια και χωρίς πρόσθετες οικονομικές επιβαρύνσεις.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο