"Έμπνευση για νικηφόρα σεζόν"

Της Σοφίας Ράμμου 11/01/2011 (12:12) Η Nike και ο ΛεΜπρον Τζέιμς προχώρησαν στην επίσημη παρουσίαση του LEBRON 8 V/2. Ένα παπούτσι που χαρακτηρίζεται από το ελάχιστο βάρος του αλ
Της Σοφίας Ράμμου
11/01/2011 (12:12)

Η Nike και ο ΛεΜπρον Τζέιμς προχώρησαν στην επίσημη παρουσίαση του LEBRON 8 V/2. Ένα παπούτσι που χαρακτηρίζεται από το ελάχιστο βάρος του αλλά και από την τεχνολογία Flywire. "Κατά το πρώτο μισό της περιόδου, το LEBRON 8 μού έδωσε πολύ υποστήριξη και προστασία. Στο δεύτερο μισό το παιχνίδι μου θα γίνει ακόμα πιο γρήγορο. Χρησιμοποίησα το λιοντάρι ως έμπνευση για μια νικηφόρα σεζόν" είπε ο ΛεΜπρον Τζέιμς.  
"Η πρώτη ερώτηση που κάναμε στον ΛεΜπρον ήταν πως θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε περισσότερο την εικόνα του στο γήπεδο" είπε ο Τζέισον Πέτρι, ο σχεδιαστής του LEBRON 8 V/2 και συνέχισε:"Το λιοντάρι συμβολίζει τον ανταγωνισμό του ΛεΜπρον στο γήπεδο. Το γεγονός ότι βρίσκεται στη "γλώσσα" του παπουτσιού είναι επειδή αντιμετωπίζει τους αντιπάλους. Στο δεξί παπούτσι αναγράφεται το LeBron και στο αριστερό το James σύν τα μάτια που είναι στο σχήμα του 8 που συμβολίζουν το όγδοο παπούτσι με την υπογραφή του Τζέιμς".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο