Άπιστη.com

Του Νίκου Κώνστα 27/01/2011 (00:31) Τώρα, θα αναρωτηθείτε, πού πάμε και τα βρίσκουμε όλα αυτά; Για σας δουλεύουμε, για να το… διασκεδάσουμε λιγάκι, αφού καθημερινά η ζωή μα
Άπιστη.com
Του Νίκου Κώνστα
27/01/2011 (00:31)

Τώρα, θα αναρωτηθείτε, πού πάμε και τα βρίσκουμε όλα αυτά; Για σας δουλεύουμε, για να το… διασκεδάσουμε λιγάκι, αφού καθημερινά η ζωή μας γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη.
Μετά την τριλογία των απρόσεκτων ζευγαριών, που διάλεξαν λάθος στιγμή για να ζήσουν καταστάσεις πάθους, πάμε σε ένα… αυτοτελές επεισόδιο "απιστίας"!
Ναι, γνωρίζουμε… Εσείς δεν ξέρετε τίποτα για τον φόνο. Το θέμα δεν είναι τί ξέρετε εσείς, αλλά τί ξέρει το έτερο ήμισυ. Για την ακρίβεια πως θα αντιδράσει όταν μάθει ότι στο λήμμα "τάρανδος" υπάρχει φωτογραφία του.

Άλλοι το αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία, άλλοι όχι και τόσο, άλλοι φτάνουν στα άκρα. Δύο ακραίες περιπτώσεις κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός. Η πρώτη από άντρα. Πολύ οργή, ελάχιστη (έως καθόλου) φαντασία και το αποτέλεσμα μάλλον δεν είναι νικηφόρο γι' αυτόν.Αντίθετα, το θηλυκό μυαλό λειτούργησε με εναέριο χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Φαντάζομαι πως ο σύζυγος είναι φίλαθλος και την ώρα του αγώνα θα ήταν στο πλήθος. Από τη στιγμή, όμως, που πέταξε το αεροπλάνο με το σύνθημα, μάλλον μπορεί και να μην ξαναπήγε στο γήπεδο

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο