Στα δικαστήρια για εισιτήριο

07/02/2011 (14:34) Πλημμέλημα θα θεωρείται η άρνηση πληρωμής των εισιτηρίων. Με σχετική τροπολογία που ετοιμάζεται να καταθέσει στη Βουλή την Τετάρτη ο υπουργός Μεταφορ
Στα δικαστήρια για εισιτήριο

07/02/2011 (14:34)

Πλημμέλημα θα θεωρείται η άρνηση πληρωμής των εισιτηρίων. Με σχετική τροπολογία που ετοιμάζεται να καταθέσει στη Βουλή την Τετάρτη ο υπουργός Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας, όσοι αρνούνται να πληρώσουν εισιτήριο, θα οδηγούνται πλέον στα δικαστήρια, καθώς η εισιτηριο-αποφυγή θα θεωρείται ποινικό αδίκημα πληµµεληµατικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα" είναι χαρακτηριστικό ότι το πρωί του περασµένου Σαββάτου σηµειώθηκαν νέα εκτεταµένα κρούσµατα σφράγισης και καταστροφής ακυρωτικών µηχανηµάτων εισιτηρίων σε σταθµούς του Μετρό, του ηλεκτρικού σιδηροδρόµου, καθώς και σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Οµάδες του κινήµατος που αρνείται την πληρωµή εισιτηρίου µπήκαν σε δώδεκα σταθµούς, προκαλώντας εκτεταµένες φθορές στα ακυρωτικά µηχανήµατα, ενώ δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις όπου τα ακυρωτικά µηχανήµατα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Ο εντοπισµός των παραβατών θα αποτελεί αρµοδιότητα του Σώµατος Ελεγκτών Κοµίστρου, το οποίο θα απαρτίζεται πλέον από ένστολους εργαζόµενους και θα αναλάβει δράση αµέσως µετά την ψήφιση του νοµοσχεδίου.

Πηγή: www.blog.gr

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο